Video

Lācis Maskavas centrā šokējis ārzemniekus ar nepieklājīgiem žestiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar stereotipiem: lācis ar vuvuzelu izvizinājies pa Maskavas centru automašīnā, lai nosvinētu Krievijas izlases uzvaru pasaules čempionāta futbolā starta mačā.

Ceturtdien, 14. jūnijā Maskavā notika pirmais 2018. gada pasaules čempionāta mačs. Krievijas izlase pārspēja Saūda Arābijas komandu ar milzīgu pārsvaru – 5:0.

Tūkstošiem Krievijas iedzīvotāju ielās svinēja uzvaru. Apstiprinot ārzemnieku stereotipus par valsti, Maskavas centrā parādījās krievu lācis. Balalaikas vietā lāčuks turēja ķepās tauri – vuvuzelu, kas kļuvusi par vienu no pasaules futbola čempionātu simboliem, turklāt nečāpoja kājām – viņš atradās automašīnā ar atvērtu jumtu.

Dažu minūšu laikā lācis Krievijas galvaspilsētas centrā kļuva par īstu zvaigzni. Garāmgājēji metās viņu fotografēt un filmēt. Lācis no slavas nenobijās un pat nodemonstrēja nelielu izrādi.

Visiem, kuri neticēja, ka Krievija uzvarēs pirmajā mačā, lācis rādīja ar ķepām nepieklājīgu žestu. Tiesa, pēc tam viņš, šķiet, nokaunējās un saķēra galvu. Lai krievu lācis nebēdātos, dzīvnieka pavadoņi uzcienāja to ar kādu gardumu.

Ziņu lente
0