Par tādu bezdarbnieku vēl neesmu juties: Kirkorovs Baltijā zaudējis miljonus

© Sputnik / Sergey MelkonovФилипп Киркоров на сцене фестиваля "Лайма. Рандеву. Юрмала - 2018"
Филипп Киркоров на сцене фестиваля Лайма. Рандеву. Юрмала - 2018 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Koronavīrusa dēļ Filips Kirkorovs bija spiests atcelt turneju pa Baltijas valstīm. Mākslinieks saskāries ar zaudējumiem miljoniem rubļu apmērā.

RĪGA, 2. maijs — Sputnik. Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš 30.aprīlī nosvinēja dzimšanas dienu, pastāstīja, ka vēl nekad nad juties tik lielā mērā bezdarbnieks kā tagad – epidēmijas laikā. Koncertu atcelšanas rezultātā mākslinieks cieš zaudējumus – viņa koncertu organizators Igors Kovaļovs atzina, ka Kirkorovs, iespējams, zaudējis aptuveni 50 miljonus rubļu, vēsta Super.ru.

"Industrija cieš milzu zaudējumus, jo mākslinieki no saviem honorāriem uztur lielu skaitu cilvēku, daudzi ir lielus līdzekļus ieguldījuši jaunos šovos, vienošanās noslēgtas par gadu uz priekšu. Filipam Kirkorovam atcelta turneja pa Baltijas valstīm. Sergejs Lazarevs atgriezās mājās no turnejas pa Krieviju. Tāda ir situācija absolūti visiem," pastāstīja Kovaļovs.

Певец Филипп Киркоров - Sputnik Latvija
Kirkorovs atdos dzīvokli un cepeškrāsni, lai segtu parādu Latvijas bankai

Pats Kirkorovs konstatēja, ka pandēmijas dēļ viņa koncertdarbība ir apstājusies, taču pielūdzējiem nevajag steigšus nodot biļetes: šī gada aprīlī ieplānotie šovi Kremlī atlikti līdz 2021.gada martam, un visas biļetes uz tiem ir derīgas.

Tiesa, neskatoties uz priekšnesumu atcelšanu, māksliniekam tomēr izdevies piedalīties dažos projektos: 7.-8.maijā viņš piedalīsies Uzvaras dienai veltītā koncertā Kremlī. Filips izpildīs dziesmu "Aļoša" kopā ar savu tēvu Bedrosu Kirkorovu. Tā labad viņi abi atkal nodos Covid-19 testus.

11.martā Pasaules veselības organizācija izludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 pandēmiju. PVO jaunākie dati liecina, ka pasaulē fiksēti vairāk nekā 3,2 miljons saslimšanas gadījumu, gandrīz 234 tūkstoši miruši.

Ziņu lente
0