"Latvija nav plānos": Hazanovs brīdina Latvijas iedzīvotājus par viltus izrādēm Rīgā

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasАртист театра Геннадий Хазанов в роли Крутицкого в сцене из спектакля "На посадку"
Артист театра Геннадий Хазанов в роли Крутицкого в сцене из спектакля На посадку - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas skatuves mākslinieks Genādijs Hazanovs brīdina Latvijas iedzīvotājus par to, ka Internetā parādījusies viltus informācija par izrādēm, kurās viņš it kā piedalās.

RĪGA, 1. februāris – Sputnik. Slavenais Krievijas teātra un kino mākslinieks Genādijs Hazanovs ar Bb.lv redakcijas starpniecību vērsās pie Latvijas publikas ar lūgumu būt uzmanīgiem.

Руки в наручниках - Sputnik Latvija
Tirdzniecība Forex: iedzīvotāji pārskaitījuši krāpniekiem simtiem tūkstošu eiro

Hazanovs brīdina par to, ka vienā no Interneta portāliem parādījusies informācija, ka marta beigās Rīgā it kā notiks izrāde "Amerikāņu kalniņi". Tur ir publicēta Hazanova fotogrāfija un tiek piedāvāts iegādāties biļetes uz šo izrādi.

Skatuves mākslinieks skaidro, ka patlaban viņš patiešām spēlē izrādē ar tādu pašu nosaukumu uz "Ļenkom" teātra skatuves Maskavā. Taču nedz pašam Hazanovam, nedz teātrim pagaidām nav nekādu plānu attiecībā uz viesizrādēm Rīgā vai jebkādā citā Latvijas pilsētā.

"Tādējādi iznāk, ka kāds maldina manis augsti godātos Latvijas teātra cienītājus, un var tikai zīlēt, ar kādu mērķi tas tiek darīts," brīdina Hazanovs.

Skatuves mākslinieks lūdz Latvijas teātra cienītājus būt vērīgiem un iet garām negodprātīgajiem neeksistējošo viesizrāžu "biļešu izplatītājiem" un "organizatoriem".

"Uz tikšanos Rīgā, kas, esmu pārliecināts, mums obligāti nākotnē vēl būs!" noslēdz savu uzrunu skatuves mākslinieks.

Zināms, ka Genādijam Hazanova, līdzīgi citām Krievijas skatuves zvaigznēm, Jūrmalā ir nekustamais īpašums. Turklāt, iespējams, skatuves mākslinieka apartamenti atrodas netālu no provizoriskā Allas Pugačovas un Maksima Galkina dzīvokļa. Žurnālisti uzskata, ka Pugačova un Galkins nopirka dzīvokli elitārajā dzīvojamā kompleksā Park Residences Dzintaru prospektā 28.

Датчик дыма. - Sputnik Latvija
Uzmanību, krāpnieki: Latvijas iedzīvotājiem cenšas pārdot dūmu detektorus par 100 eiro

Jūrmalu mīl daudzas Krievijas slavenības. Rīgas piejūrā nekustamais īpašums ir Mihaila Barščevska un Emanuila Vitorgana ģimenēm. Savukārt mājā pretī Krievijas vēstniecības Jūrmalas rezidencei atrodas Vladimira Vinokura, Aleksandra Masļakova un Valērija Sjutkina dzīvokļi.

Mellužos uzbūvēja māju, aprecējās un kļuva par tēvu aktieris un bijušais KVN (Jautro un atjautīgo kluba) dalībnieks Sergejs Svetlakovs. Dzīvokļus Jūrmalā iegādājušies arī Arkādijs Ukupņiks un Larisa Doļina.

Savukārt dzīvojamo māju kompleksā "Dzintaru rezidence" atrodas komponista Igora Nikolajeva nekustamais īpašums, kurš, līdzīgi Pugačovas un Galkina ģimenei, kopā ar meitu bieži apmeklē meža parku Dzintaros.

Ziņu lente
0