Busulim un Paulam ir vienāds viedoklis attiecībā uz Krievijas publiku

© фото Aiga RedmaneИнтарс Бусулис
Интарс Бусулис - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Intars Busulis uzskata Krievijas skatītājus par dvēseliskākiem, savukārt Latvijas publika, viņaprāt, ir mierīgāka.

RĪGA, 24. decembris – Sputnik. Populārais Latvijas dziedātājs Intars Busulis, līdzīgi komponistam Raimondam Paulam, salīdzināja Latvijas un Krievijas publiku, kā arī pastāstīja, kur viņam ir vairāk koncertu.

"Krievijā publika ir dvēseliskāka. Šeit dāvina ziedus, dāvanas, jau ar pirmajiem taktiem cilvēki sāk dejot. Latvijā tauta ir nedaudz mierīgāka. Taču Krievijā es pagaidām vēl jūtos kā viesis, ne līdz galam saprotu, kā lai komunicē ar cilvēkiem. Piemēram, dažkārt man ļoti gribas pajokot par politiku. Taču es nevēlos nevienu aizvainot vai aizskart," pastāstīja Busulis intervijā žurnālam "Atmosfera".

Pēc viņa sacītā, viņam ir aptuveni vienāds uzstāšanās skaits Krievijā un Latvijā.

"Gan tā, gan tā. Solo koncertu, tādu, uz kuriem cilvēki pērk biļetes, ir maz. Lielākoties korporatīvi, savstarpēji koncerti, filmēšanas darbi. Taču viesizrādes man ir bijušas gan Permā, gan Astrahaņā, gan Pēterburgā. Filipam Kirkorovam, protams, ir vērienīgākas uzstāšanās, taču es šādu līmeni vēl neesmu sasniedzis," pastāstīja Latvijas dziedātājs.

Paula salīdzinājums

Iepriekš lielu troksni izraisīja komponista Raimonda Paula intervija, kurā viņš paziņoja, ka Latvijas publika atšķiras no Krievijas. "Mūsu cilvēki nav tik uzbāzīgi, kā Krievijā pēc koncerta, tur ir pavisam cita gaisotne. Es gāju ārā pēc koncerta ar Pugačovu, es redzēju, kas notiek ar šiem cilvēkiem… Jā, pie mums arī nāk klāt, dāvina ziedus, taču tas ir tik sirsnīgi un neuzbāzīgi," pateicot viņš.

Валерий Меладзе - Sputnik Latvija
Meladze pastāstīja, ko dara Jūrmalā un kā attiecas pret Busuli un Vaikuli

Pēc intervijas publiskošanas daudzi kolēģi kritizēja Paulu, uzskatot, ka ikvienam skatuves māksliniekam ir jāvērtē skatītāju uzmanība neatkarīgi no viņu tautības. Uz ko Paulam nācās atbildēt personīgi. Komponists paziņoja, ka Krievijas klausītāji ir atsaucīgāki, nekā latviešu, savukārt paziņojumi par viņu uzbāzīgumu, kuru pierakstīja viņa teiktajam, ir muļķības.

"Kāds uzbāzīgums? Kur tas ir rakstīts? Tas ir absolūts idiotisms, tieši pretēji, es vienmēr esmu teicis, ka krievu publika ir daudz atsaucīgāka, nekā latviešu. Tās ir absolūtas muļķības," paziņoja Pauls.

Ziņu lente
0