"Viņa šeit ir jauniņā": Margarita Simoņana laidusi pasaulē meitenīti

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня" Маргарита Симоньян
Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Priecīgajā ziņā ar Twitter sekotājiem padalījās žurnāliste Margarita Simoņana: naktī, 19. oktobrī, viņai piedzima meitiņa.

RĪGA, 19. oktobris – Sputnik. Starptautiskās informācijas aģentūras "Rossija segodņa", RT un Sputnik galvenā redaktore Margarita Simoņana Twitter publicējusi dzemdību nama kartiņu, kurā ir rakstīts datums, dzimšanas laiks un bērna dzimums.

19. oktobrī, pēc pusnakts, plkst. 00:17 naktī, Simoņana laida pasaulē meitiņu, kuru nosauca par Maro. Žurnāliste parakstīja publikāciju ar novēlējumu savai jaundzimušajai mazulītei.

"Dārgā pasaule! Lūdzu, esi laba pret Maro Tigranovnu Keosajanu. Viņa šeit ir jauniņā," palūdza laimīgā mamma.

Televīzijas raidījumu vadītāja Tīna Kandelaki pirmā publiski apsveica savu draudzeni ar meitas piedzimšanu.

Videoierakstā savā Telegram lapā Kandelaki apsveica Simoņanu, izteica viņai vislabākos novēlējumu un pateica, ka meitiņas dzimšana kļuvusi par sestdienas rīta labāko ziņu.

Maro ir trešais bērns precētajam pārim Tigranam Keosajanam un Margaritai Simoņanai. 2013. gada augustā viņiem piedzima meita Marjana, savukārt pēc gada – dēls Bagrats.

Ziņu lente
0