Pārcēlās no Latvijas uz Krieviju: latvietis kļuvis par realitātes šova "Dom-2" dalībnieku

© Sputnik / Mikhail Mordasov / Pāriet pie mediju bankasВлюбленные
Влюбленные - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pasaulē visilgstošākā realitātes šova atlasi izgājis Latvijas iedzīvotājs: televīzijas projekta dēļ viņš aizbraucis no Latvijas un tagad būvēs savu mīlestību Piemaskavā.

RĪGA, 11. oktobris – Sputnik. Par populārā un skandalozā Krievijas televīzijas projekta "Dom 2" dalībnieku kļuvis Latvijas iedzīvotājs, vēsta Tvnet.lv.

Septembrī pirmo reizi vēsturē "Dom 2" atlase notika Rīgā. Televīzijas šova atlases direktors Jevgēņijs Šabainskis norādīja, ka Baltijā atlase notiek projekta robežu paplašināšanas eksperimenta ietvaros.

Turklāt Šabainskis norādīja, ka Latvijas iedzīvotāji bieži sūta vēstules ar anketām "Dom 2" direkcijai. Tādēļ projekta vadība nolēma papildināt gadsimta televīzijas šovu ar citas mentalitātes un tipāža dalībniekiem.

Tāpat Šabainskis teica, ka jaunajā "Dom 2" dalībniekā meklē patiesu garu, kurš sapņo par īstu mīlestību, vēlams no 18 līdz 30 gadiem. Beigās no Rīgas uz projektu devās 25 gadus vecais Ņikita Ļevi.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Никита Леви🔺33 (@nikitalevy)

Ļevi atzinās, ka atlasē nokļuva nejauši. Atnāca kopā ar draugu. Taču kad viņam pašam piedāvāja aizpildīt anketu, nolēma neatteikties.

Viņš devās uz televīzijas projektu un pat izvēlējās sev meiteni, kuras sirdi viņš gribētu iekarot. Tā ir dalībniece – Nastja Stecevjata. Taču Nastja neizrādīja nekādu interesi par puisi.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасия Стецевят (@steseviatkaa)

Tad Ņikita sāka komunicēt ar citu meiteni – Annu Ļevčenko. Viņš atzīst, ka viņa ir ļoti mīļa.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 👑Anna Levchenko👑 (@anna_levchenko_official_)

Pats Ņikita ir daudzpusīga personība. Kopš 17 gadiem viņš apceļo pasauli. Paguvis padzīvot Kiprā, ASV, Grieķijā, Vācijā un Holandē. Pat ir gājis jūrā uz Nigēriju un Venecuēlu. Turklāt Ņikita ir profesionāls pokera spēlētājs.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Никита Леви🔺33 (@nikitalevy)

"Dom 2" tiek rādīts telekanālā TNT jau 15 gadus, un ir ilgstošākais realitātes šovs pasaulē. Pa šo laiku projektā pabijuši vairāki tūkstoši dalībnieku, izveidojušies simtiem pāru, apprecējušies desmitiem iemīlējušos, daudziem ir piedzimuši bērni.

Neraugoties uz Latvijas iedzīvotāju paaugstināto interesi par Krievijas realitātes šovu, visa projekta laikā tajā piedalījušās vien divas meitenes no Baltijas valstīm. Viena no viņām – Miļena Bezborodova no Tallinas joprojām piedalās televīzijas šovā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Милена Безбородова (@buff_tipsy)

Ziņu lente
0