Kāpēc Boriss Moisejevs pārdevis māju Jūrmalā

© Sputnik / Sergey MelkonovНа второй день фестиваля Борис Моисеев пришел с мороженным Магнум
На второй день фестиваля Борис Моисеев пришел с мороженным Магнум - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstamā Krievijas mākslinieka Borisa Moisejeva direktors atklājis iemeslu, kura dēļ estrādes zvaigzne bija spiests pārdot savu īpašumu Jūrmalā.

RĪGA, 8. septembris — Sputnik. Pirms astoņiem gadiem pazīstamais Krievijas mākslinieks Boriss Moisejevs pārdeva māju Jūrmalā. Dziedātāja direktors intervijā portālam Teleprogramma.pro atklāja šī lēmuma iemeslu.

Жилой комплекс Park Residences - Sputnik Latvija
Jūrmala aizmirsusi "treknos gadus" un krievu bagātniekus: kas šodien pērk mājokli kūrortā

Izrādās, ka īpašums pārdots nevis tāpēc, ka mākslinieks būtu kritis nabadzībā, bet gan tāpēc, ka māja viņam vairs nav vajadzīga – viņš turp vairs nebrauc un mājā nedzīvo.

Nākamajos gados, paskaidroja Gorohs, Moisejevs neko citu nav pārdevis un neplāno to. Vēl vairāk, arī pēc mājas pārdošanas dziedātājam palicis nekustamais īpašums Jūrmalā, kā arī Bulgārijā un, protams, Maskavā.

Mākslinieka direktors piezīmēja, ka patlaban Moisejevs jūtas labi un dzīvo parastu dzīvi.

Kā parasts pensionārs

Vasarā Moisejevs apmeklējis Jūrmalu un ASV, tagad atgriezies Maskavā un dzīvo kā parasts pensionārs. Gorohs pastāstīja, ka dziedātājs apciemo draugus un apmeklē pasākumus. Viņu bieži apciemo tuvinieki no ārzemēm, Boriss uztur ar viņiem saikni.

Viņa mājās strādā mājkalpotāja, kura gatavo ēdienu, uzkopj un nepārtraukti atrodas līdzās. Arī pats direktors viņu ik pārdienas apciemojot. Tātad ir, kam rūpēties  par Moisejevu.

Šovasar Moisejevs apmeklēja Laimas Vaikules festivālu Jūrmalā un atzinās žurnālistiem, ka uz skatuves vairs kāpt nevēloties, toties citu mākslinieku šovus viņš labprāt noskatās.

Алла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам - Sputnik Latvija
Kā Pugačova un Galkins pavada laiku Jūrmalā

Acīmredzot, mājas uzturēšana sagādāja vērā ņemamus izdevumus, tāpēc viņš nopircis kūrortā dzīvokli. Moisejevs pastāstīja, ka viņam pilsētā esot trīsistabu apartamenti, un atzīmēja tikai vienu negatīvu faktoru – nākoties dārgi maksāt par komunālajiem pakalpojumiem, taču viss pārējais ir labi.

Interesanti, ka 2017. gadā Jūrmalas domes vietnē tika publicēta informācija par nekustamā īpašuma nodokļa parādniekiem. Tika ziņots, ka viņu vidū ir ļoti pazīstamas personības. Starp parādniekiem bija kāds Boriss Moisejevs, dzimis 1954. gadā. Viņš saņēmis brīdinājumu un pat izpildrakstu par nodokļa nesamaksāšanu.

Ziņu lente
0