Benedikts Kamberbačs izglābj kurjeru no huligāniem

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasАктер Бенедикт Камбербэтч
Актер Бенедикт Камбербэтч - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tas nav filmas scenārijs – Benedikts Kamberbačs atbaidīja huligānus, kuri uzbruka vīrietim britu galvaspilsētā.

RĪGA, 3. jūnijs – Sputnik. Slavenais britu aktieris Benedikts Kamberbačs izglābis no huligāniem ēdienu piegādātāju, raksta The Sun.

Персонажи рассказов Конан Дойля беседуют о рижской погоде - Sputnik Latvija
Foto
Godājama tradīcija: Rīgā svin Šerloka Holmsa dzimšanas dienu

Zināms, ka incidents noticis Londonā. Kamberbečs, kurš kļuvis slavens pateicoties Šerloka Holmsa lomai, kopā ar sievu Sofiju Hanteri brauca ar taksometri, kad ieraudzīja kā Merilebonas ielā četri huligāni uzbruka neaizsargātam velosipēdistam, kurš piegādāja ēdienu. Nelaimīgajam kurjeram iesita ar stikla pudeli pa galvu.

Notikušā aculiecinieki pastāstīja, ka aktieris izlēca no automobiļa un metās virsū kompānijai ar kliedzieniem "Lieciet viņu mierā!". Viņš atstūma uzbrucējus no upura un pat sagrāba vienu, tikmēr sadursmē iejaucās arī taksometra vadītājs. Uzbrucēji aizbēga no nozieguma vietas.

"Velosipēdistam paveicās, Benedikts ir supervaronis… Viņš bija ļoti drosmīgs. Ja viņš nebūtu iejaucies, velosipēdists varēja nopietni ciest," — paziņoja taksometra vadītājs Manuels Diass, kuru citē izdevums.

Incidents notika netālu no slavenās mājas Nr. 221B Beikertstrītā, kur dzīvoja Artura Konana-Doila personāžs detektīvs Šerloks Holmss.

"Viss šķita mazliet nereāli. Šerloks Holmss cīnās ar četriem bandītiem aiz Beikerstrītas stūra," — atzīmēja taksometra vadītājs.

Pats Kamberbačs paziņoja, ka viņš nebūt nav varonis. "Es izdarīju to, kas man bija jādara," — citē aktiera vārdus avīze.

Ziņu lente
0