Vladimirs Putins "nominēts" Emmy prēmijai

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ Владимир Путин в Хельсинки
Президент РФ Владимир Путин в Хельсинки - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidenta intervija ASV telekanālam Fox News izvirzīta prestižajai prēmijai kategorijā "Izcila intervija".

RĪGA, 29. jūlijs — Sputnik. Vladimira Putina intervija, ko viņš 2018. gadā Helsinkos sniedza telekanāla Fox News žurnālistam Krisam Vollesam, nominēta televīzijas prēmijai Emmy, vēsta Forbes.

Telekanālam Fox News tā ir pirmā nominācija ziņu un dokumentālo filmu kategorijā kanāla vēsturē. Vollesa materiāls nominēts prēmijai kategorijā "Izcila intervija". Tas cīnīsies par balvu ar sešiem citiem telekanāliem.

Globālā kompānija Nielsen fiksējusi, ka Savienotajās Valstīs interviju ar Putinu tās iznākšanas dienā noskatījušies 3,2 miljoni cilvēku.

Emmy laureāti visās nominācijās noskaidrosies svinīgajā ceremonijā 2019. gada 22. septembrī Losandželosā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins un amerikāņu kinorežisors Olivers Stouns intervijas laikā - Sputnik Latvija
Pirmais Baltijas kanāls demonstrēs Stouna filmu "Intervija ar Putinu"

Pusstundu ilgajā intervijā Vladimirs Putins atspēkoja amerikāņu mediju pieņēmumus par to, ka jaunākais bruņojums, ar ko Krievija iepazīstināja 2018. gada martā, vērsts pret ASV, kā arī ieteica Vollesam pašam pārliecināties: Krievijas jaunās raķetes nav pavērstas pret Floridas štatu. Šim nolūkam atliek noskatīties Krievijas Aizsardzības ministrijas videoierakstu, vēstīja RIA Novosti pēc Krievijas valsts vadītāja sarunas ar žurnālistu.

Tāpat Krievijas prezidents atzīmēja, ka centieni izolēt Krieviju pasaulē ir cietuši neveiksmi, un nosauca par smieklīgām apsūdzības par to, ka no Krievijas teritorijas būtu iespējams ietekmēt ASV prezidenta vēlēšanas.

Taujāts par Skripaļu saindēšanas lietu, Vladimirs Putins norādīja, ka vēlētos iepazīties ar konkrētiem dokumentiem, kuri apliecinātu Krievijas līdzdalību tajā, jo visas apsūdzības ir nepamatotas.

Burtiski nedēļu pēc sarunas ar Putinu kļuva zināms, ka Volless kopā ar ģimeni devies atvaļinājumā uz Krieviju. Brauciena laikā žurnālists apmeklēja Maskavu un Sanktpēterburgu. Volless atzīmēja, ka Maskavas ielās viņš vairākas reizes pazīts.

Ziņu lente
0