Putins atbildēja uz Eltona Džona iebildumiem

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ Владимир Путин на пресс-конференции по итогам саммита "Группы двадцати"
Президент РФ Владимир Путин на пресс-конференции по итогам саммита Группы двадцати  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš britu dziedātājs Eltons Džons uzrunāja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu savā Instagram profilā, saskatot liekulību viņa vārdos par liberālajām vērtībām un netradicionālās seksuālās orientācijas cilvēkiem.

RĪGA, 29. jūnijs – Sputnik. Attieksme pret LGBT sabiedrību Krievijā ir mierīga, slavenajam dziedātājam Eltonam Džonam nav taisnība, kad viņš apsūdz valsti divkosībā, paziņoja Krievijas prezidents Vladimirs Putins preses konferencē sestdien, vēsta RIA Novosti.

Iepriekš intervijā avīzei Financial Times Krievijas līderis paziņoja, ka liberālā ideja ir sevi izsmēlusi un ir nostājusies pretrunā ar iedzīvotāju absolūtā vairākuma interesēm. Putins atzīmēja, ka tiesības pastāvēt ir visiem uzskatiem, tostarp arī liberālisma atbalstītājiem, un ir jāsniedz iespēja pastāvēt dažādām idejām, bet galvenais ir neaizmirst par iedzīvotāju pamatdaļas interesēm, tad, pēc viņa domām, nebūs iekšpolitisko satricinājumu. Tāpat prezidents pateica, ka Krievijai nekas nav pretī netradicionālās seksuālās orientācijas cilvēkiem.

Eltons Džons uzrunāja Putinu, paziņojot, ka nepiekrīt viņa sacītajam par liberālajām vērtībām un netradicionālās seksuālās orientācijas cilvēkiem.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

"Jūs atcerējāties Eltonu Džonu – es ļoti cietu, viņš ir ģeniāls mūziķis. Patiesībā viņš taču braukā pie mums, mēs ar prieku visi viņu klausāmies. Es domāju, ka viņš kļūdās, es neko neesmu pārspīlējis, mums patiešām ir ļoti mierīga attieksme pret LGBT sabiedrības pārstāvjiem, reāli mierīga, absolūti neaizspriedumaina," atbildēja Putins uz žurnālista jautājumu.

"Mums ir likums, par kuru mūs visi "trenkā", – tas ir likums par homoseksuālisma propagandas aizliegumu nepilngadīgo vidū. Bet, paklausieties, ļausim taču cilvēkam izaugt, kļūt pieaugušam, un pēc tam izlemt, kas viņš ir, lieciet mierā bērnus," piebilda prezidents.

Ziņu lente
0