KF vēstniecība pateicās Latvijas iedzīvotājiem par līdzjūtību sakarā ar traģēdiju Krimā

© Sputnik / Sergey MelkonovKrievijas vēstniecība
Krievijas vēstniecība - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas iedzīvotāji atnesa ziedus pie Krievijas vēstniecības sienām Kerčas slaktiņa upuru piemiņai.

RĪGA, 19. oktobris — Sputnik. Krievijas vēstniecība Latvijā izteikusi līdzjūtību saistībā ar traģēdiju Kerčā un pateicās Latvijas iedzīvotājiem par atbalstu.

"Krievijas vēstniecība Latvijā izteic dziļu līdzjūtību un sēro sakarā ar briesmīgo traģēdiju Kerčā, kuras rezultātā bojā gājuši vairāk nekā 20 cilvēki, desmitiem guvuši ievainojumus. Paužam atzinību Rīgas un Latvijas iedzīvotājiem par viņu līdzjūtību un siltajiem atbalsta vārdiem šajā traģēdijā cietušo radiniekiem un tuviniekiem," - teikts vēstniecības oficiālajā lapā Facebook.

Masveida slepkavība notika 17. oktobrī Kerčas Politehniskajā koledžā. Pēc izmeklēšanas versijas, ceturtā kursa students Vladislavs Rosļakovs sarīkoja sprādzienu un apšauda cilvēkus Kerčas Politehniskajā koledžā, pēc tam izdarīja pašnāvību koledžas bibliotēkā.

Šaušanas vietā bojā gājuši desmit cilvēki, vēl 11 miruši vēlāk no ievainojumiem, kas nav savietojami ar dzīvi. Starp mirušajiem - pieci pieaugušie koledžas darbinieki, pārējie - bērni un pusaudži.

Krimas vadītājs Sergejs Aksenovs ir izsludinājis reģionā trīs dienu sēras.  Visā Krievijā cilvēki nes ziedus un sveces pie Kerčas masu slepkavības upuru spontāniem memoriāliem, ārzemēs – pie Krievijas Federācijas vēstniecību un konsulātu sienām.

Ziņu lente
0