Trīs pusaudži uzbruka skolai Ulānidē

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šodien no rīta trīs pusaudži aizdedzināja skolu Burjatijā un uzbruka bērniem ar cirvi, seši cilvēki atrodas slimnīcā, ieskaitot skolotāju un vienu no uzbrucējiem.

RĪGA, 19. janvāris — Sputnik. Seši cilvēki cietuši uzbrukuma laikā 5. skolai, kura atrodas Ulānides pilsētas ciematā Sosnovij Bor, vēsta RIA Novosti.

Šodien no rīta skolā iekļuva trīs jaunieši, viens no kuriem ir devītās klases skolēns. Skolā viņi uzvilka maskas un iemeta krievu valodas un literatūras kabinetā, kur notika 7. klases skolēnu mācību stunda, pudeli ar degmaisījumu. Turklāt viens no viņiem uzbruka bērniem ar cirvi.

Saskaņā ar republikas prokuratūras datiem, pēc uzbrukuma skolai slimnīcā tika nogādāti seši cietušie, trīs no viņiem, tostarp, skolotājs atrodas smagā stāvoklī. Viens no uzbrucējiem ir aizturēts un arī atrodas slimnīcā — viņš ievainoja sevi ar nazi. Vēl divus meklē policija.

Burjatijas Republikas mācību iestādēs pastiprināti drošības pasākumi, notikuma vietā strādā operatīvās izmeklēšanas grupa. Uzsākta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu.    

Ziņu lente
0