Margarita Simoņana publicējusi Green Card anulēšanas instrukciju

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня" Маргарита Смоньян
Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Смоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
RT un Sputnik galvenā redaktore pastāstījusi lasītājiem par to, kā viņas draudzene atteikusies no uzturēšanās atļaujas ASV.

RĪGA, 28. novembris – Sputnik. Ziņu aģentūras "Rossija segodņa" un telekanāla RT galvenā redaktore Margarita Simoņana publicējusi instrukciju par to, kā atteikties no uzturēšanās atļaujas ASV. Šim nolūkam viņa pat speciāli atvērusi kanālu Telegram, vēsta RIA Novosti.

© © Фото : канал Маргариты Симоньян в TelegramMargaritas Simoņanas draudzenes Green Card
Грин-карта подруги Маргариты Симоньян - Sputnik Latvija
Margaritas Simoņanas draudzenes Green Card

"Nācās atvērt Telegram. Tiktāl nu esam", — rakstīja Simoņana.

Iepriekš Simoņana savā lapā Twitter tīklā pastāstīja, ka viņas draudzene atteikusies no ASV uzturēšanās atļaujas.

"Kopā ar draudzeni atzīmējam patīkamu notikumu – viņa atteikusies no Green Card. 2011. gadā Ļiļa, būdama stāvoklī, gāja uz Bolotnuju. 2013. gadā – emigrēja uz ASV. 2017. gadā atgriezās un domā balsot par Putinu," – viņa rakstīja.

Daži lietotāji komentāros apgalvoja, ka informācija neatbilst patiesībai, – viņi uzskatīja, ka datu pārbaudei ASV migrācijas dienesta vietnē tiek izmantots dokumentā norādītais Alien Registration Number.

Pēc tam Simoņana publicēja Telegram instrukciju par to, kā atteikties no ASV pilsonības, un draudzenes Green Card fotogrāfiju. Viņa paskaidroja, ka dokumentā norādītais Alien ID numurs netiek izmantots ieejai ASV migrācijas dienesta vietnē, "par ko vietnē ziņots – tiem, kuri pārvalda valodas."

© © Фото : канал Маргариты Симоньян в TelegramGreen Card anulēšanas instrukcija
Инструкция о том, как отказаться от американского гражданства - Sputnik Latvija
Green Card anulēšanas instrukcija
Ziņu lente
0