Simoņana: es mazāk pārdzīvoju par RT un Sputnik nekā ASV Senāts

© SputnikSputnik un RT galvenā redaktore Margarita Simoņana
Sputnik un RT galvenā redaktore Margarita Simoņana - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sputnik un RT galvenā redaktore Margarita Simoņana komentēja Ņūhempšīras štata senatores, demokrātu partijas pārstāves Džīnas Šahinas uzstāšanos, kura ar fotogrāfijas palīdzību centās pierādīt telekanāla saikni ar Krievijas varas iestādēm.

RĪGA, 6.aprīlis — Sputnik. Sputnik un RT galvenā redaktore Margarita Simoņana komentēja debates ASV Senātā par ārzemju aģentiem veltīto likumu, un paziņoja, ka pat viņa mazāk "pārdzīvo" par aģentūru un telekanālu nekā amerikāņu senatori, vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz RIA Novosti.

"Šef, viss pagalam! Visur RT! Pat es mazāk uztraucos par RT un Sputnik nekā amerikāņu senatori," — paziņoja Simoņana, komentējot Ņūhempšīras senatores, demokrātu partijas pārstāves Džīnas Šahinas uzstāšanos.

Iepriekš senatore Šahina debatēs ieradās ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina un RT galvenās redaktores Margaritas Simoņanas fotogrāfiju, paziņojot, ka šī fotogrāfija pierāda, kas, pēc viņas domām, notiekot ar RT. Pēc Šahinas vārdiem, fotogrāfiju viņa paņēmusi no amerikāņu izlūkdienestu publicētā ziņojuma.

Taču, kā vēlāk noskaidrojās, šis foto ir plaši pieejams jau kopš 2015.gada.

Turklāt, Šahina minēja dažus krievu mediju, tostarp arī Sputnik aģentūras publicēto materiālu virsrakstus.

"Viltus ziņas var nokļūt mūsu ziņu lentē Facebook un Twitter, tos apspriedīs mūsu draugi," — klāstīja senatore.

Politiķes apgalvojumus par telekanāla "sakariem" ar Krievijas varastiestādēm komentēja Krievijas ĀM oficiālā pārstāve Marija Zaharova. Viņa atzīmēja, ka "Šahina jau iepriekš ir izcēlusies ar muļķībām".

"Šoreiz, parādot "atklāto" Krievijas prezidenta un telekanāla RT vadītājas fotogrāfiju, kurus agrāk kopā neviens, protams, neesot redzējis, viņa ir pārspējusi pati sevi," — uzrakstīja Zaharova Facebook vietnē.

Ziņu lente
0