Krievijas Aizsardzības ministrija sveic Tēvijas aizstāvja dienā

© Sputnik / Ramil SitdikovKrievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu
Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu sveica karavīrus un veterānus Tēvijas aizstāvja dienā, novēlēja "stipru veselību, laimi, veiksmi un tālākus panākumus dienestā un darbā Krievijas labā".

RĪGA, 23. februāris — Sputnik. Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu apsveica karavīrus un veterānus Tēvijas aizstāvja dienā. Viņš atzīmēja, ka bruņotie spēki ar godu glabā savu priekšteču tradīcijas, pilnveido meistarību, demonstrē teicamas prasmes un drosmi, vēsta RIA Novosti.

Šoigu uzsvēra, ka visos laikos Krievijas armija un flote ir droši sargājusi Dzimteni, un Lielā Tēvijas kara veterāni, internacionālie karavīri, kontrteroristisko un miera uzturēšanas operāciju dalībnieki vienmēr ir demonstrējuši savu vīrišķību, nesalaužamo gribasspēku un pašaizliedzīgo kalpošanu tēvzemei.

Pēterburgas iedzīvotāji pieminēja Ļeņingradas blokādes pārāvuma 73. Gadadienu - Sputnik Latvija
Video
Pēterburgas iedzīvotāji pieminēja Ļeņingradas blokādes pārāvuma 73. gadadienu

"Lieliskās cīņasspara tradīcijas ar godu turpina Dzimtenes aizstāvji mūsdienās. Krievijas Bruņoto spēku personālsastāvs pilnveido savu militāro meistarību, apgūst jaunu bruņojumu un tehniku, sekmīgi pretojas starptautiskajam terorismam, demonstrējot teicamas prasmes un drosmi, pildot uzdevumus Sīrijas Arābu Republikā," — teiks Šoigu svētku uzrunā, kas publicēta Krievijas Aizsardzības ministrijas vietnē.

Aizsardzības ministrs novēlēja karavīriem un viņu ģimenēm "stipru veselību, laimi, veiksmi un tālākus panākumus dienestā un darbā Krievijas labā". Saskaņā ar Sergeja Šoigu rīkojumu 23. februārī pl. 21.00 notiks artilērijas salūti Maskavā, varoņpilsētās, kuru vidū ir Volgograda, Kerča, Murmanska, Novorossijska, Sanktpēterburga un Sevastopole, kā arī pilsētās, kurās izveidoti kara apgabalu štābi.

Ziņu lente
0