Medvedevs aicinājis nelolot ilūzijas attiecībā uz sankciju atcelšanu

© Sputnik / Sergei Guneyev / Pāriet pie mediju bankasDmitrijs Medvedevs. Foto no arhīva
Dmitrijs Medvedevs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijai nevajadzētu cerēt uz drīzu pret Krieviju vērsto sankciju atcelšanu, paziņojis premjerministrs Dmitrijs Medvedevs "Vienotās Krievijas" konferencē.

RĪGA, 22. janvāris — Sputnik. Krievijai nevajadzētu cerēt uz drīzu sankciju atcelšanu, paziņojis premjerministrs Dmitrijs Medvedevs "Vienotās Krievijas" konferencē, vēsta RIA Novosti.

Новоизбранный президент Америки Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Tramps pieļauj sankciju atcelšanu pret Krieviju

"Pienācis laiks atvadīties no ilūzijām, ka kaut kādas sankcijas tiks atceltas. Skaidrs, ka tas, kas noticis, turpināsies ilgu laiku. Nav ko cerēt uz vēlēšanām citās valstīs, uz kādu ārvalstu vadītāju nākšanu pie varas," — norādīja Medvedevs.

Pēc Donalda Trampa uzvaras ASV prezidenta vēlēšanās, daudzi politiķi, uzņēmēji un eksperti sāka runāt par to, ka amerikāņu sankcijas pret Krieviju varētu tikt mīkstinātas vai pat atceltas jau šogad.

Īpaši aizrautīgi diskusija par iespējamo Maskavas un Vašingtonas attiecību uzlabošanos ritēja Pasaules ekonomikas forumā Davosā, kur Krievijas delegācija piedalījās virknē apspriežu ar politiķiem un investoriem no ASV.

Vienlaikus Krievijas pirmais vicepremjers Igors Šuvalovs, uzstājoties sesijā "Krievija pasaulē", foruma ietvaros, sankciju noņemšanas perspektīvas novērtēja mēreni.

Ziņu lente
0