Marija Zaharova ar joku atbild uz Lielbritānijas vārdiem par spēcīgu ieroci pret Krieviju

© Sputnik / Sergey Pyatakov Официальный представитель министерства иностранных дел России Мария Захарова
Официальный представитель министерства иностранных дел России Мария Захарова - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas ārlietu ministrs Boriss Džonsons intervijā avīzei The Sun norādīja, ka Krievija varētu kļūt par atstumto Sīrijas dēļ, un spēcīgākais ierocis, ko pret to varētu lietot Rietumi, ir kauns.

RĪGA, 2. oktobris – Sputnik. Krievijas Ārlietu ministrijas oficiālā pārstāve Marija Zaharova ar joku atbildēja uz Lielbritānijas ārlietu ministra Borisa Džonsona izteikumiem, vēsta RIA Novosti.

Iepriekš Lielbritānijas ārlietu ministrs Boriss Džonsons intervijā avīzei The Sun norādīja, ka Krievija varētu kļūt par atstumto Sīrijas dēļ, un spēcīgākais ierocis, ko pret to varētu lietot Rietumi, ir kauns.

Захарова прокомментировала заявление Пауэр о варварстве России в Сирии - Sputnik Latvija
Zaharova: ASV pārmetumi Krievijai atgādina histēriju

"Nežēlīgais Boriss Džonsons. Viņš ir visus nolicis uz lāpstiņām no paša rīta," – rakstīja Zaharova savā lapā Facebook un iztēlojās, kā pēc šāda paziņojuma varētu izklausīties Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu un ārlietu ministra Sergeja Lavrova dialogs.

"— Sergej Viktorovič (Lavrovs — red.), nelaime. Britiem pret mums parādījies jauns ierocis – kauns. Skolkovā vēl nekas tāds nav izdomāts.

— Sergej Kužugetovič (Šoigu – red.), pamēģiniet dot karavīriem kokteili no formoterola, triamcinolona, prednizola un prednizolona. Komplekss līdzeklis, palīdz tikt vaļā no kauna un audzēt muskuļus. Izmēģināts ar amerikāņu tenisistēm," – rakstīja Zaharova.

Atgādināsim, ka agrāk hakeru uzbrukumā Pasaules Antidopinga aģentūrai (WADA) kļuva zināms, ka amerikāņu tenisistes māsas Serēna un Venusa Viljamsas, kā arī citi panākumiem bagāti rietumvalstu sportisti terapeitiskiem mērķiem un ar WADA piekrišanu lietojuši aizliegtus preparātus.

Ziņu lente
0