Bijušais "Dzintars" īpašnieks kļuvis par skaistumkopšanas salona īpašnieku

© Sputnik / Варвара Гертье / Pāriet pie mediju bankasРабота салона красоты в Иванове
Работа салона красоты в Иванове - Sputnik Latvija, 1920, 09.03.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Skaistumkopšanas salonam, pret kuru agrāk bija uzsākts likvidācijas process, tagad ir jaunais saimnieks; Iļja Gerčikovs jau paspējis nomainīt salonam nosaukumu un juridisko adresi.

RĪGA, 9. marts — Sputnik. Bijušais kosmētikas ražošanas uzņēmuma "Dzintars" īpašnieks Iļja Gerčikovs iegādājies skaistumkopšanas salonu "Salons Flamingo", raksta Press.lv, atsaucoties uz Lursoft datiem. Taču veco nosaukumu viņš izvēlējās nomainīt, tagad reģistrētais salona nosaukum ir "Real Dream".

Tiek ziņots, ka "Real Dream" juridiskā adrese ir pārcelta no Madonas uz Baznīcas ielu 7-14 Rīgā, kurā tāpat ir reģistrēta cita Gerčikova kompānija SIA "Dzintars Beauty".

Только что изготовленная помада - еще тепленькая - Sputnik Latvija, 1920, 24.11.2020
Fabrika "Dzintars" atsākusi ražošanu – kad veikalos parādīsies jaunā produkcija

No 2011. gada skaistumkopšanas salona "Salons Flamingo" gada apgrozījums nepārsniedza 10 000 eiro, bet 2019. gadā salons sāka ciest zaudējumus.

Atgādinām, ka tiesa atzina AS "Dzintars" par maksātnespējīgu 2019. gada 12. novembrī. Uzņēmums pārtrauca ražošanu, pakāpeniski tika likvidēti tā firmas veikali. 2020. gada augustā "Dzintars" aktīvus par 5,5 miljoniem eiro iegādājās "Skinest Group" piederošā SIA "Ritrem". Pēc darījuma noslēgšanas "Skinest Group" īpašnieks Oļegs Osinovskis apsolīja, ka atjaunos ražošanu oktobrī un jau novembrī jaunā produkcija parādīsies veikalu plauktos. Solījumi netika realizēti. Laiks parādīs, vai šoreiz izdosies īstenot iecerēto.

Gerčikovs toreiz nosauca "Dzintars" jauno īpašnieku plānus par fikciju, jo, pēc viņa vārdiem, visas tirdzniecības zīmes pieder viņam.

"Esmu 87 izstrādājumu autors, un tas nozīmē autortiesības. Viņi ved sabiedrību maldināšanā," paziņoja tolaik Iļja Gerčikovs.

Ziņu lente
0