"Pasūti savu dzērienu": veikals Rīgā izdomājis, kā izgrozīties

© Sputnik / Sergey MelkonovАлкогольный магазин-склад в Валке
Алкогольный магазин-склад в Валке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgā atrasts veikals, kurā var nopirkt alkoholu arī brīvdienās, neskatoties uz valdības aizliegumu.

RĪGA, 6. decembris — Sputnik. Starp Latvijas valdības pieņemtajiem ierobežojumiem Covid-19 izplatības samazināšanai, ir arī alkohola un tabakas tirdzniecības aizliegums brīvdienās. Iedzīvotāji katram gadījumam sarūpēja šo preču krājumu darba dienā, bet veikali sāka domāt, kā izgrozīties. Un izdomāja.

Sociālajā tīklā Facebook parādījusies publikācija ar priecīgu ziņu: "Ļaudis, ja kādam aktuāli, "Mego" Saharova ielā 2 var nopirkt alu, it kā pēc pasūtījuma!!! Piezvani, pasūti un tūlīt saņem savu pasūtījumu!" stāsta publikācijas autors. Viņš parādīja arī tirdzniecības vietas vitrīnu.

Atgādināsim, ka daudziem nepatīk jaunie ierobežojumi. Bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs asi kritizēja tos pat no Briseles. Pie tam vispirms viņš pastāstīja par ierobežojumiem Briselē. Politiķis atklāja, cik muļķīgi tie  ir un norādīja, ka nevajag reaģēt pārlieku asi.

Ušakovs atklāja, ka Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā Beļģijā ciemos var uzaicināt ne vairāk kā 4 cilvēkus, pie tam uzņemt – tikai uz ielas, pagalmā vai uz balkona, mājās ielaist nevar. Tualeti var apmeklēt tikai viens no četriem viesiem, turklāt pēc kārtas – viens tualetē, trīs – uz balkona. Tikai viens un tas pats izraudzītais viesis var ieiet mājās. Pārējiem trim jāpaciešas.

"Nevajag maitāt sev nervus stulbu noteikumu vai stulbu ministru dēļ. Paies gan ierobežojumi, gan vīruss, gan ministri! Uzmanieties, un lai jums labas brīvdienas bez veikaliem! Atsevišķi – izturību un spēkus mūsu mediķiem!" uzsvēra Ušakovs.

Iepriekš Saeimas deputāts Aldis Gobzems izteicās asāk. Viņš paziņoja, ka Latvijas valdības "debīlie" lēmumi var novest pie masu nemieriem.

Ziņu lente
0