"Ko jūs darāt veikalos?" Melnā piektdiena Rīgā šausmina ar neprātīgiem pūļiem

© REUTERS / Kamil KrzaczynskiУказатель на распродаже во время "Черной пятницы" в Чикаго, США
Указатель на распродаже во время Черной пятницы в Чикаго, США - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu apmeklētāji atklāti pauda sašutumu par pūļiem tirdzniecības centros galvaspilsētā "melnajā piektdienā". Atlaides veikalos sagrozījušas cilvēkiem galvas un likušas aizmirst visu pārējo, pat vīrusu.

RĪGA, 29. novembris — Sputnik. Dažiem sociālo tīklu apmeklētājiem šķiet, ka 20% atlaides "melnajā piektdienā" nav tā vērtas, lai riskētu ar veselību un pārkāptu ierobežojumus, kuru mērķis ir apturēt Covid-19 izplatību, vēsta Mixnews.lv.

Twitter lietotāja Agija Kola-Kanča pauda savu sašutumu par ļaužu pilnajiem veikaliem, kurās daudziem nerūpēja ne sociālā distance, ne masku pareiza valkāšana.

"Wow, mīļie cilvēki, KO JŪS DARĀT VEIKALOS? Spici gāž riņķī, veikalos rindas, distances nav, deguni ārā no maskām, pilns ar māmiņām un mazuļiem... tā 20% atlaide ir arī interneta veikalos, jūsu un apkārtējo veselība ir vairāk vērta!" raksta Agija Kola-Kanča.

​Skrupulozi komentētāji apjautājās, ko viņa pati darījusi "Spicē" tik grūtā laikā. Viņa paskaidroja, ka devusies uz Gulbja laboratoriju, lai nodotu Covid-19 testu.

Kāds cits lasītājs piekrita Agijai. "Nopietni? Tiešām cilvēki nepadomā, ka tās melnajā piektdienā sapirktās Ziemassvētku dāvanas nebūs kam dāvināt, ja turpinās šitādā garā?" rakstīja komentētājs ar lietotājvārdu  •••KriJu•••.

​Savukārt Ance Dobrova raksta, ka pati nolēmusi Twitter lapā uzrakstīt to pašu par "Plazas Maxima", kur ieskrējusi pēc produktiem.

Viņa ieraudzīja, ka centrs ir pilns. "Tikko ienācu twitterī, lai to pašu ierakstītu par Plazas Maximu. Ieskrēju pēc pārtikas brīvdienām un tur pāāāāārbāāāzts ar cilvēkiem! Saprotu, ka 40% atlaides rotaļlietām liekās vilinoša, bet kamon-nafig jāvelkās visai ģimenei? Un visi tie mazie bebuki..." šaubas pauda Ance Dobrova.

​Atgādināsim, ka iepriekš lasītāji publicēja fotogrāfijas no kartsvīna ballītes, kas piektdienas vakarā ritēja Rīgas centrā. Tur restorāni un bāri "Garāža", "B bārā", "Balzambārs" un "Cuba Cafe" pievilināja rīdziniekus ar interesantu loteriju un uzkodām uz ielas.

Ballīti apmeklēja daudzi, un, spriežot pēc fotogrāfijām, visi izmeta no galvas gan sociālo distanci, gan individuālās aizsardzības maskas.

Ziņu lente
0