Līdz ar Edgaru Rinkēviču izolēti vēl četri Ārlietu ministrijas darbinieki

© Sputnik / Sergey MelkonovМинистерство иностранных дел Латвии
Министерство иностранных дел Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc Slovēnijas ārlietu ministra Anžes Logara vizītes Latvijā, kam apstiprināta koronavīrusa infekcija, Latvijas Ārlietu ministriju pārņēmis karantīnas vilnis.

RĪGA, 26. oktobris — Sputnik. Svētdien noskaidrojās, ka līdz ar Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču pēc saskarsmes ar Slovēnijas ārlietu ministru Anži Logaru, kam diagnosticēts koronavīruss, karantīnā devušies četri Ārlietu ministrijas darbinieki, stāsta Bb.lv, atsaucoties uz ĀM preses sekretāru Jāni Beķeri.

Янис Домбрава - Sputnik Latvija
Slēgt robežas, kafejnīcas, bārus un vispār visu: Dombravu neapmierina jaunie ierobežojumi

Trešdien, 21. oktobrī Slovēnijas ārlietu ministrs Anže Logars apmeklēja Latviju un tikās ar Edgaru Rinkēviču. Resora preses sekretārs konstatēja, ka pēc Logara testa rezultātiem pieņemts lēmums izolēt Rinkēviču un vairākus darbiniekus, kuri tieši piedalījās vizītes organizācijā. Viņiem veikts koronavīrusa tests, un pagaidām savus pienākumus darbinieki pilda attālināti.

Beķeris atzīmēja, ka šādi soļi sperti ar mērķi izvairīties no iespējamā riska.

Iepriekš vēstīts, ka Covid-19 diagnosticēts vēl vienam politiskajam līderim – koronavīrusa tests, ko nesen nodevis Polijas prezidents, izrādījies apstiprinošs.

Zināms, ka nesen Polijas līderis apmeklēja Kijevu, kur tikās ar savu kolēģi Vladimiru Zeļenski.

Ziņu lente
0