SPKC vēršas pie autobusu reisu Ārlava-Talsi un Talsi-Rīga pasažieriem

© Sputnik / Sergey MelkonovСалон пассажирского автобуса
Салон пассажирского автобуса - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ar Covid-19 inficēts pasažieris 1. oktobrī brauca ar autobusu maršrutā Ārlava-Talsi un Talsi-Rīga. Tos, kas varēja braukt ar viņu, brīdina par iespējamu inficēšanos ar Covid-19.

RĪGA, 5. oktobris – Sputnik. Saskaņā ar Latvijas Slimību profilakses un kontroles centra epidemioloģisko izmeklēšanu, ar Covid-19 inficēts pasažieris 1. oktobrī brauca ar autobusu maršrutā Ārlava-Talsi un Talsi-Rīga. Par to tiek ziņots SPKC mājaslapā.

Ar koronavīrusu inficētais brauca no Ārlavas līdz Talsiem ar "Talsu autotransporta" reisu Nr.7947 Rīga-Talsi, kurš izbrauca no Rīgas plkst. 9:20, Ārlavā bija plkst. 12:07, Talsos – plkst. 12:25. Tāpat viņš brauca ar "Talsu autotransporta" reisu Nr.7951 Talsi-Rīga, kurš izbrauca no Talsiem plkst. 12:50 un ieradās Rīgā plkst. 15:00.

Visus pasažierus, kuri brauca ar šiem autobusiem, SPKC aicina rūpīgi sekot līdzi savai veselībai. Gadījumā, ja parādās kaut kādi simptomi, nepieciešams nekavējoties vērsties pie ģimenes ārsta un jāveic Covid-19 tests.

Atgādināsim, ka svētdien, 4. oktobrī, Latvijas SPKC paziņoja par 67 jauniem inficēšanās gadījumiem. Divi cilvēki ar koronavīrusa diagnozi nonāca slimnīcā.

Iepriekš veselības ministre Ilze Viņķele brīdināja, ka, iespējams, tuvākajā laikā Latvijā atkal būs nepieciešams lietot sejas aizsargmaskas, tiks pārskatīts pieļaujamais cilvēku skaits pasākumos, ieviesti ierobežojumi sabiedriskās ēdināšanas iestādēm un kā pēdējais solis atgriezīs tālmācības skolās.

Ziņu lente
0