Naktī savās mājās tika nogalināts advokāts Pāvels Rebenoks

© Valsts policijaПолиция Латвии
Полиция Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bojāgājušā kolēģis uzskata, ka tā bija politiskā slepkavība un tā pasūtītāji ir saistīti ar obligātā iepirkuma komponentes jautājumiem.

RĪGA, 20. septembris – Sputnik. Advokāts Pāvels Rebenoks tika nogalināts aizritējušajā naktī savās mājā, vēsta Mixnews.lv.

Šobrīd izmeklēšanā ir iesaistīti lieli policijas resursi, tiek rīkoti operatīvās izmeklēšanas pasākumi, tiek pārbaudītas vairākas notikušā versijas. Izmeklēšanas interesēs Valsts policija pašlaik nesniedz papildu informāciju.

​"OlainFarm" padomē kopā ar Rebenoku iepriekš ieceltais jurists Mārtiņš Krieķis, kurš vēl sestdien bija ticies ar bojāgājušo, paziņoja, ka Rebenoks ir nogalināts. "Varu apstiprināt, ka tā ir bijusi slepkavība, ka tā ir notikusi šonakt, un, ka tā ir notikusi, izmantojot fizisku spēku," paziņoja Krieķis.

​Tāpat viņš uzskata, ka tā ir politiskā slepkavība un tās pasūtītāji ir saistīti ar obligātā iepirkuma komponentes jautājumiem.

Krieķis paziņoja, ka sestdienas vakarā Rebenoks bijis pie viņa ciemos un aizbrauca mājās vēlā naktī. Krieķis paziņoja, ka netic slepkavībai aplaupīšanas rezultātā. Viņaprāt, šī slepkavība bijusi ar iepriekšēju nodomu.

Politiķis, bijušais ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, pie kura Rebenoks iepriekš strādājis par ārštata padomdevēju, tāpat apstiprināja, ka, saskaņā ar viņa rīcībā esošo informāciju, Rebenoks gājis bojā aizvadītajā naktī.

Kopš 2008. gada Pāvels Rebenoks vadīja advokātu biroju "Rebenoks & Vilders". Iepriekš viņš bija arī "OlainFarm" padomes priekšsēdētājs, bijušā ekonomikas ministra Ralfa Nemiro padomdevējs un Rīgas Brīvostas valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Ziņu lente
0