Politika

Staķis pastāstīja, kad tiks parakstīti dokumenti par Rīgas domes koalīcijas sadarbību

© Saeima / Juris VīgulisМартиньш Стакис на заседании Сейма
Мартиньш Стакис на заседании Сейма - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Partneri vienojušies un rīcības programma ir gatava, taču Rīgas domes koalīcijas sadarbības dokumentus pagaidām nedrīkst parakstīt. Rīgas mēra kandidāts Mārtiņš Staķis pastāstīja kāpēc

RĪGA, 13. septembris – Sputnik. Rīgas mēra kandidāts Mārtiņš Staķis no bloka "Attīstībai/Par!" – "Progresīvie" pastāstīja par Rīgas domes koalīcijas sadarbības dokumentu parakstīšanas termiņiem, vēsta Mixnews.lv.

Pēc Staķa sacītā, dokumenti jau ir gatavi parakstīšanai. Redakcijas grozījumi tika veikti piektdien, 11. septembrī. Partneri ir vienojušies, un ir pat rīcības programma.

Табличка на здании Рижской думы - Sputnik Latvija
Politika
LKS pie pārrunu galda ar Nacionālo apvienību: kā strādās jaunā Rīgas dome

Taču pati parakstīšana drīkst notikt tikai pēc ārkārtas vēlēšanu rezultātu apstiprināšanas.

Atgādināsim, ka vēlēšanu iecirkņos Puškina licejā un Rīgas Klasiskajā ģimnāzijā tika atklāts vairāk nekā 600 neapzīmogotu aplokšņu, kuras nevarēja ņemt vērā vēlēšanu rezultātu apkopošanā.

Šīs kļūdas dēļ partija "Alternative" un divi deputāti no "Saskaņas" Antons Klindžāns un Vladimirs Frolovs apstrīdēja Rīgas domes vēlēšanu rezultātus. Administratīvā apgabaltiesa 14. septembrī rakstiskā formā izskatīs iesniegumus par vēlēšanu rezultātu atcelšanu.

Rīkojums tiks pieņemts 15. septembrī. Tikai pēc tam koalīcija drīkstēs parakstīt dokumentus un informēt sabiedrību par to saturu.

Ziņu lente
0