Latvijas prezidents un pirmā lēdija nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās

© Sputnik / Sergey MelkonovПрезидент Латвии Эгилс Левитс и первая леди Ивета Вейоне проголосовали на выборах в Рижскую думу
Президент Латвии Эгилс Левитс и первая леди Ивета Вейоне проголосовали на выборах в Рижскую думу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Katrs piektais rīdzinieks jau ir nobalsojis Rīgas domes vēlēšanās. Savu balsi atdevis arī Latvijas prezidents Egils Levits un viņa sieva Andra Levite.

RĪGA, 29. augusts – Sputnik. Latvijas līderis Egils Levits kopā ar sievu Andru Leviti nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās 123. iecirknī, kurš atrodas Friča Brīvzemnieka pamatskolā, Āgenskalnā.

© Sputnik / Sergey MelkonovLatvijas prezidents Egils Levits nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās
Latvijas prezidents un pirmā lēdija nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās - Sputnik Latvija
Latvijas prezidents Egils Levits nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās

Izejot no vēlēšanu iecirkņa, Levits paziņoja žurnālistiem, ka pēc šodienas vēlēšanu rezultātiem viņam kļūs skaidrs, kam uzticas rīdzinieki. Turklāt viņš atzīmēja svītrojumu un plusu nozīmi vēlēšanu lapās. Tas, pēc viņa sacītā, palīdzēs saprast, kam tieši uzticas Rīgas iedzīvotāji.

Sputnik Latvija korespondents atzīmē, ka pašlaik nobalsojuši jau aptuveni 20% balsstiesīgo rīdzinieku – tas ir katrs piektais Rīgas iedzīvotājs no aptuveni 400 tūkstošiem.

© Sergey MelkonovBalsošana Rīgas domes vēlēšanās
Latvijas prezidents un pirmā lēdija nobalsoja Rīgas domes vēlēšanās - Sputnik Latvija
Balsošana Rīgas domes vēlēšanās

Iecirknī, kur nobalsoja Levits, tiek gaidīta 600 vēlētāju dalība. Pārējie 150 iecirkņi sagaida aptuveni tādus pašus rādītājus. Tātad sestdien, 29. augustā, tiek gaidīts, ka nobalsos aptuveni 180 tūkstoši balsstiesīgo rīdzinieku.

Ziņu lente
0