Latvijā četri jauni Covid-19 gadījumi, vien no tiem ir "ievestais"

© Sputnik / Александр Кряжев / Pāriet pie mediju bankasСотрудница лаборатории
Сотрудница лаборатории - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā diennakts laikā atklāti četri jauni Covid-19 gadījumi, toties nevienam nav bijusi nepieciešama hospitalizācija; slimnīcās turpina ārstēties vien trīs pacienti.

RĪGA, 13. augusts – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā tika veikts 2071 Covid-19 tests, četri no tiem izrādījās pozitīvi, paziņoja Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Saskaņā ar SPKC datiem, viens no inficētajiem atgriezies no ārzemēm, attiecībā uz pārējiem, inficēšanās avots vēl tiek noskaidrots.

Epidēmijas laikā valstī kopumā ir veikti 220 827 Covid-19 izmeklējumi, atklāti 1307 inficētie, 1078 cilvēki izveseļojās, 32 nomira.

Pēdējo 24 stundu laikā netika hospitalizēts neviens ar Covid-19 inficētais. Stacionāros turpina ārstēties trīs pacienti, visiem ir vidēji smaga slimības gaita. No slimnīcām ir izrakstīti 198 cilvēki, kuri ārstējās no koronavīrusa infekcijas.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāti vairāk nekā 20,8 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 747 tūkstoši cilvēku nomira un vairāk nekā 13,7 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0