Latvijā Covid-19 rezultātā miris vēl viens cilvēks

© Sputnik / Sergey Melkonov Sergey MelkonovЛатвийский центр инфектологии
Латвийский центр инфектологии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā miris vēl viens cilvēks ar koronavīrusa diagnozi. Epidēmija kopumā aiznesusi 32 cilveku dzīvības, diennakts laikā reģistrēti vēl trīs inficētie.

RĪGA, 31. jūlijs – Sputnik. Pēdējās diennakts laikā valstī veikti 1437 koronavīrusa testi, reģistrēti trīs jauni infekcijas gadījumi. Viens cilvēks ar Covid-19 miris, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

SPKC dati liecina, ka mirušais piederējis pie 90-95 gadu vecuma grupas un kontaktējies ar radinieku, kas atgriezās no ārvalstīm.

Divi no inficētajiem iebraukuši no ārvalstīm, vēl viens saslimušais kontaktējies ar cilvēku, kas ieradies no ārzemēm.

Epidēmijas laikā Latvijā kopumā veikti 198 508 Covid-19 testi, 1231 no tiem izrādījies pozitīvs, 1052 cilvēki izveseļojušies, 32 miruši.

Pēdējās diennakts laikā neviens Covid-19 pacients nav nogādāts slimnīcā. Stacionāros ārstējas četri pacienti, visiem slimības gaita ir vidēji smaga. Kopā no stacionāra izrakstīts 191 pacients, kuri inficējušies ar Covid-19.

11. martā Pasaules Veselības organizācija izsludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 pandēmiju. PVO jaunākie dati liecina, ka pasaulē reģistrēti vairāk nekā 16,8 miljoni inficēšanās gadījumu, miruši vairāk nekā 662 tūkstoši cilvēku.

Ziņu lente
0