Skaisti un droši: Latvija pievērsusies tūristiem no Somijas

© Sputnik / Sergey MelkonovУлица Калкю в Старой Риге
Улица Калкю в Старой Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas piedāvātās tūrisma iespējas tiks reklamētas arī Norvēģijā, Vācijā un kaimiņos – Lietuvā un Igaunijā.

RĪGA, 13. jūlijs — Sputnik. Pirms 2021. gada tūrisma sezonas ieplānoti mārketinga pasākumi tūristu piesaistīšanai no Somijas, jo šī valsts ir Latvijas uzmanības centrā, raksta Tvnet.lv, atsaucoties uz Ekonomikas ministriju.

Евро и калькулятор - Sputnik Latvija
Ekonomists: no skaistām prognozēm vien situācija Baltijā neuzlabosies

No 26. jūnija darbu sākusi jaunā prāmju līnija Helsinki-Rīga, tāpēc Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra organizē mārketinga pasākumus Somijā ar mērķi popularizēt Latviju kā pievilcīgu un drošu mērķi tūristiem.

Ar prāmja Silja Serenade pirmo reisu 27. jūnijā no Helsinkiem RĪgā ieradās 1500 tūristi, kā arī somu mediju pārstāvji. Igauņu prāmju operators Tallink Group apstiprina, ka biļešu pārdošana norit labi, tāpēc reisi pagarināti līdz augusta beigām, lai arī sākotnēji bija plānots, ka prāmis kursēs līdz 16. augustam.

Ekonomikas ministrija informēja, ka augusta beigās Latvijā plānota populāra somu televīzijas šova uzņemšana. Šova auditorija aptver aptuveni miljonu cilvēku. Sadarbībā ar somu partmeriem tiek organizēti pasākumi biznesa tūrisma veicināšanai, plānots seminārs ar aviokompāniju Finnair un citi pasākumi.

Ziņu lente
0