Politika

Latvijas valdība turpinās rīkot attālinātas sēdes pat pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Neraugoties uz ārkārtējās situācijas atcelšanu jau no rītdienas, Latvijas valdība nolēmusi, ka vēl nav droši pulcēties klātienes sēdēs.

RĪGA, 9. jūnijs – Sputnik. Arī pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas valdības sēdes notiks attālināti, paziņoja premjerministrs Krišjāņa Kariņa birojs, raksta Mixnews.lv.

Sakarā ar Covid-19 pandēmiju no 13. marta līdz 9. jūnijam Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija. Drīz pēc tās izsludināšanas Ministru kabinets sāka rīkot sēdes attālinātā režīmā.

Вячеслав Домбровский - Sputnik Latvija
Politika
Dombrovskis: Latvijas valdībai iepaticies dzīvot ārkārtējās situācijas režīmā

Premjerministra birojā paziņoja, ka Covid-19 vīruss nekur nav pazudis, tādēļ valdības sēdes arī pēc 9. jūnija notiks attālinātā režīmā.

Turklāt birojā paziņoja, ka līdz ar ārkārtējās situācijas beigām Ministru kabineta ārkārtas sēdes, kuras tika rīkotas ceturtdienās, rīkotas nepieciešamības gadījumā. saskaņā ar premjera darbadienas kārtību, šo ceturtdien valdības ārkārtas sēde nav ieplānota.

Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka Saeima kļuva par vienu no pirmajiem parlamentiem pasaulē, kurš pilnībā ir gatavs strādāt krīzes situācijā, ko izraisījis Covid-19: "Pateicoties jaunajam e-Saeimas rīkam, parlamenta sēdes tagad var noturēt attālināti, deputātiem uzturoties arī ārpus parlamenta telpām."

Ziņu lente
0