Tallink prāmis šonedēļ veiks divus reisus starp Rīgu un Stokholmu

© Sputnik / Sergey MelkonovНовый паром компании Tallink, Romantika
Новый паром компании Tallink, Romantika - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ja pēc prāmja aizpildīšanas ar visām tām personām, kas ir iekļautas Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sarakstā, paliks brīvas vietas, to iegāde tiks atļauta arī citiem gribētājiem.

RĪGA, 28. aprīlis – Sputnik. Igaunijas prāmju operators Tallink trešdien, 29. aprīlī, veiks reisu no Rīgas uz Stokholmu, savukārt ceturtdien, 30. aprīlī, prāmis atgriezīsies atpakaļ, raksta jauns.lv, atsaucoties uz Satiksmes ministriju. Visi nepieciešamie dokumenti un atļaujas ir saņemtas.

Zināms, ka no Rīgas ostas prāmis aties trešdien, plkst. 16:00, un ieradīsies Stokholmā ap plkst. 11:00 nākamajā dienā. No Stokholmas ostas prāmis arī aties ceturtdien, plkst. 16:00, un ieradīsies Rīgā ap pusdienlaiku piektdien, 1. maijā.

Пассажирский лайнер Таллинк  - Sputnik Latvija
Katram igaunim atņems 250 eiro: kā glābs "Tallink"

Abi reisi ir paredzēti Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sarakstā iekļautajiem uzņēmumiem un to norādītajiem pasažieriem, kā arī jūrniekiem, kuriem ir jānokļūst darbavietā uz saviem kuģiem.

Ja uz prāmja paliks brīvas vietas, reisā Stokholma-Rīga biļetes varēs iegādāties arī sarakstā neiekļautie pasažieri, kuriem ir jānorāda informācija par transportlīdzekli, ar kuru viņi grasās nokļūt mājās, kā arī sava dzīvesvietas adrese.

Ārlietu ministrija Twitter vietnē paziņoja, ka rezervēt biļetes uz šo reisu var pa tālruni +371 67 099 700 vai pa e-pastu booking@tallink.lv.

Ziņu lente
0