Manā novadā esiet uzmanīgāki: Dombrava pastāstīja, kā derētu uzvesties Saulkrastos

© Sputnik / Sergey MelkonovУ здания Сейма прошел пикет Новой консервативной партии "За правовую Латвию!"
У здания Сейма прошел пикет Новой консервативной партии За правовую Латвию! - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Uz vakardienas lielo automobiļu plūsmu no Rīgas uz Saulkrastiem reaģēja arī deputāts Jānis Dombrava, kurš informēja par veselu virkni pasākumu, kurus rīdziniekiem būtu jāievēro, apmeklējot šo novadu.

RĪGA, 29. marts – Sputnik. Saeimas deputāts Jānis Dombrava palūdza Latvijas iedzīvotājus būt atbildīgākiem, braucot uz Saulkrastiem, nosaucot šo vietu par savu novadu, raksta Bb.lv.

"Esmu gandarīts, ka daudzi vēlas apmeklēt manu novadu, bet esiet atbildīgi. Bez vajadzības nestaigājiet pa veikaliem un nevediet bērnus uz publiskajiem rotaļlaukumiem. Izbaudīt jūru, sauli un mežus iespējami tālu cits no cita," uzrakstīja Dombrava savā Twitter mikroblogā.

​Savukārt komentētāji pauda izbrīnu, kādēļ politiķis uzskata Saulkrastus par savu novadu.

У здания Сейма прошел пикет Новой консервативной партии За правовую Латвию! - Sputnik Latvija
"Informāciju par saslimušajiem slēpj": Dombrava pieprasa likvidēt Datu valsts inspekciju

Kā jau iepriekš kļuva zināms, vakar ceļa posmā Rīga-Saulkrasti izveidojās milzīgs sastrēgums. Latvijas Reģionu apvienības pārstāvis Edvards Smiltēns padalījās sastrēguma video ar saviem Twitter sekotājiem, parakstot to: "Grandiozs sastrēgums virzienā Rīga-Saulkrasti, kura sākums jau pie Rīgas robežas, līdz pat Gaujas tiltam. Izskatās, ka Rīga evakuējas tuvāk dabai, uz "tīrajiem" novadiem."

Daudzi komentētāji neatbalstīja versiju, ka tas ir kaut kas neparasts, un noliedza politiķa teoriju, kā tā ir "evakuācija". Pēc Smiltēna lasītāju domām Twitter vietnē, šajā ceļa posmā kas tāds notiek bieži, kad laikapstākļi brīvdienās ir labi un daudzi cenšas pavadīt šo laiku ārpus pilsētas. Savukārt, ja būtu apvedceļš Baltezera rajonā, sastrēgumu vispār nebūtu bijis.

Ziņu lente
0