"Esmu atbraucis nelaikā": Mikijs Rurks stāsta par savu attieksmi pret Rīgu un rīdziniekiem

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasБокс. Официальная процедура взвешивания Руслана Проводникова и Луиса Кастильо
Бокс. Официальная процедура взвешивания Руслана Проводникова и Луиса Кастильо - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu kinozvaigzne pastāstīja par glītajām meitenēm Latvijā un Rīgas maģiju, kā arī atzina, ka lūgs Dievu par Latviju.

RĪGA, 26. marts — Sputnik. Amerikāņu aktieris Mikijs Rurks, kurš apstākļu sagadīšanās dēļ ārkārtas stāvokļa izsludināšanas brīdī bija Latvijā, intervijā programmai "900 sekundes" pastāstīja, kā pavada laiku Rīgā, raksta BB.lv.

Iepriekš vēstīts, ka aktieris ieradies Latvijā, lai piedalītos režisora Mauro Borelli jaunā mistiskā kara trillera "Warhunt" uzņemšanā. Bija plānots, ka daļa ainu tiks uzņemtas Latvijas Etnogrāfiskajā muzejā, Pokaiņu un Līgatnes mežos un alās. Taču tagad darbs pie filmas ir atlikts.

Atzīmēts, ka aktieris neievēroja pašizolāciju un pastaigājas pa Vecrīgu, taču, kad viņa pielūdzēji Instagram nosodīja tik bezatbildīgu attieksmi pret nopietno situāciju un citu cilvēku drošību, Rurks apdomājās un pārgāja pie pašizolācijas režīma.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Sending blessings to the world ❤️

Публикация от MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Intervijā aktieris pasūdzējās, ka būtu vēlējies ierasties citā laikā, lai pilnā mērā varētu izbaudīt valsts skaistumu, ne tikai pa viesnīcas numura logu. Viņš piebilda, ka cilvēki viņam stāstījuši – Latvijā sastopamas skaistas meitenes.

Savukārt Mikija Rurka kolēģis filmas uzņemšanas darbā Roberts Nepers konstatēja, ka Rīga viņam ļoti patīk – tā esot mīļa un maģiska pilsēta ar patīkamiem cilvēkiem un labiem restorāniem.

Stāstot par koronavīrusa izplatību pasaulē, aktieri atzīmēja, ka par to ļoti pārdzīvo, jo neviens nav pasargāts.

Актер Микки Рурк - Sputnik Latvija
Mikijs Rurks iestrēdzis Latvijā un neievēro karantīnu

"Es lūdzu Dievu par visiem Latvijā. Mana ikdienas lūgšana: Dievs, piedod man manus grēkus un svētī visu pasauli. Šis vīruss nav kontrolējams, tāpēc viss ir Dieva rokās," savas bažas pauda Mikijs Rurks.

Šajā sarežģītajā laikā Rīgā manītas arī citas zvaigznes. Piemēram, aktieris, muzikālās grupas "100 Monkeys" loceklis, kā arī vampīra Džaspera Heila lomas izpildītājs Stefānijas Meieras romānu "Krēsla" ekranizācijās Džeksons Retbouns pamanīts Rīgā. Arī viņš bija plānojis piedalīties filmas "Warhunt" uzņemšanā.

Domājams, visām Holivudas zvaigznēm nāksies pamest Latviju līdz 27. martam, jo ASV vēstniecība Rīgā brīdināja, ka pēc tam nebūs nekādu garantiju, ka aviācijas satiksme starp valstīm drīz atjaunosies.

Ziņu lente
0