Covid-19 izplatības kartē Latvijā parādījušās vēl 5 pašvaldības

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус
В Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Koronavīrusa izplatības ģeogrāfija paplašinās – inficēti cilvēki reģistrēti vēl 5 pašvaldībās.

RĪGA, 23. marts - Sputnik. Jaunākie dati liecina, ka ar vīrusu Covid-19 Latvijā saslimuši 139 cilvēki – diennakts laikā konstatēto koronavīrusa inficēšanās gadījumu skaits pieaudzis.

Paplašinājusies arī infekcijas ģeogrāfija – pirmie saslimšanas gadījumi fiksēti Jelgavā, Bauskas, Carnikavas, Limbažu un Mērsraga novados, vēsta Press.lv, atsaucoties uz Slimību profilakses un kontroles centra datiem.

Санитарная обработка в полевом госпитале в Кремоне, Италия - Sputnik Latvija
Krievija sūta uz Itāliju labākos kara virusologus

Iepriekš vēstīts, ka Covid-19 infekcijas gadījumi fiksēti Rīgā, Jūrmalā, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, kā arī Grobiņas, Olaines, Vecumnieku, Kuldīgas, Ventspils, Babītes, Mārupes, Ozolnieku, Ķekavas, Salaspils, Stopiņu, Garkalnes, Sējas, Krimuldas, Siguldas, Cēsu, Smiltenes un Ogres novados. Lielākais saslimušo skaits ir Latvijas galvaspilsētā. Seši gadījumi reģistrēti Jūrmalā, pārējās pašvaldībās saslimušo skaits nepārsniedz piecus cilvēkus.

Latvijas Veselības ministrijas galvenais infektoloģijas speciālists Uga Dumpis iepriekš brīdināja, ka cilvēki, kas inficēti ar Covid-19, jau sākuši inficēt viens otru. Pēc viņa domām, tuvākajā laikā saslimušo skaits pieaugs.

Ziņu lente
0