Aizbēdzis no slimnīcas un draudējis visus inficēt: Latvijā aizturēts "terorists"

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус
В Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viņš draudēja inficēt cilvēkus! Liepājā aizturēts koronavīrusa "terorists". Iespējams, viņš izbēdzis no slimnīcas, kur atradās karantīnā.

RĪGA, 23. marts - Sputnik. BreakingLV savā lapā Twitter publicēja video ierakstu, kurā redzams, kā tiek aizturēts vīrietis – viņš draud inficēt cilvēkus ar koronavīrusu, vēsta Mixnews.lv.

Incidents noticis Liepājā piektdien, 20.martā.

​Mixnews.lv stāsta, ka vīrietis, domājams, izbēdzis no slimnīcas, kur atradās karantīnā koronavīrusa dēļ.

Atgādināsim, ka patlaban Latvijā fiksēti 15 jauni koronavīrusa COVID-19 inficēšanās gadījumi. Kopumā valstī saslimuši 139 cilvēki.

​Pašizolācijas liktenis nav gājis garām pat valdībai – parlamentā fiksēts viens inficētais. Tas ir partijas KPV.LV deputāts Artuss Kaimiņš. Pie tam viņš jau pēc inficēšanās paspējis kontaktēties ar citiem Saeimas deputātiem.

Portāls Rus.lsm.lv vēsta, ka par pašizolāciju nav izšķīries tikai aizsardzības ministrs Artis Pabriks, satiksmes ministrs Tālis Linkaits, veselības ministre Ilze Viņķele un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.  

Ziņu lente
0