Slepkavība un pašnāvība Rīgas birojā: kā un kādēļ tas notika

© Sputnik / В. Носков / Pāriet pie mediju bankasОхотничье двуствольное ружье с вертикально спаренными стволами МЦ-6
Охотничье двуствольное ружье с вертикально спаренными стволами МЦ-6 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas biroja ēkas darbinieki, kur 7. janvārī vīrietis nošāva cilvēku, un pēc tam nošāvās pats, uzskata, ka šī drāma notikusi naudas dēļ.

RĪGA, 16. janvāris – Sputnik. Otrdien, 7. janvārī, Kandavas ielā, Rīgā notika traģēdija. Vīrietis, kura vārds netiek nosaukts, iegāja biroju ēkā, kur sākumā nošāva cilvēku, un pēc tam nošāvās pats.

Kā raksta Tvnet.lv, vairāk kā pēc nedēļas kopš šī skaļā notikuma, notikušā iemeslu un motīvi joprojām ir nezināmi. Patlaban ir tikai ziņas par to, ka 1973. gadā dzimis vīrietis ieradās biroju telpās Kandavas ielā un uzaicināja 1970. gada dzimušo pazīstamo darbinieku iziet koridorā. Koridorā vīrietis vairākas reizes viņam iešāva, un pēc tam ar šāvienu galvā nogalināja sevi.

Policisti atklāja slepkavas automobili pie biroju ēkas. Turklāt tiesībsargi noskaidroja, ka ierocis šāvējam bija reģistrēts.

Cilvēki, kuri strādā biroju ēkā, kur viss notika, stāsta, ka viss koridors bijis asinīs, kuru nomazgāja tikai vakarpusē. Un viņiem joprojām ir smagi iet cauri šim koridoram. Taču jau nākamajā dienā pēc slepkavības visi turpināja darbu ierastā režīmā.

Нож - Sputnik Latvija
Sievietes nāve Olainē izraisīja baumu vilni par sērijveida slepkavībām

Tomēr cilvēkiem rodas savi pieņēmumi attiecībā uz slepkavības motīviem. Viens no darbiniekiem pastāstīja, ka nogalinātais divus gadus īrēja kabinetu šajā biroju ēkā. Parasti vienas biroju ēkas darbinieki, kuri pārstāv dažādas firmas, nesarunājas savā starpā. Tādēļ noslepkavoto neviens īpaši nepazina.

Taču minējumi apkārtējiem ir. Tostarp viņi uzskata, ka slepkava ieradās pie sava pārinieka, kurš piemānīja viņu naudas lietās.

Ēkas pārvaldnieka pārstāve Kira pastāstīja, ka biroju īrnieku vidū ir reģistrētas kaut kādas firmas, kuras sniedz nodokļu konsultāciju pakalpojumus, kā arī grāmatvedības pakalpojumus.

"Pats nomnieks ir privātpersona, nezinām, kā tur bija. Nomnieks ir cita persona, es, kā pārvaldnieks, tikai zinu to personu, kura ir līgumā. Tā nav tā pati persona, kuru nošāva," paskaidroja Kira.

Valsts policija par izmeklēšanas gaitu pagaidām neko plašāk nestāsta. Policisti izskata konflikta versiju starp abiem cilvēkiem, taču par to, ka par konflikta iemeslu kļuva privātas vai darījumu attiecības pagaidām nav zināms.

Ziņu lente
0