Gaidiet Rīgā Salaveci no Krievijas! Brīnumdaris brauc uz Latviju

© Sputnik / Павел Лисицын / Pāriet pie mediju bankasДед Мороз из Великого Устюга.
Дед Мороз из Великого Устюга. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaungada gaidās uz Latviju atbrauks īsts Salavecis no Veļikijustjugas. Kur varēs satikt brīnumdari?

RĪGA, 7. decembris – Sputnik. Salavecis no Veļikijustjugas Jaungada gaidās viesosies Latvijā jau 14. reizi, vēsta Mixnews.lv.

Šogad brīnumdaris viesosies Latvijā divas dienas. 24. decembrī Salaveci varēs satikt Rātslaukumā, Rīgā. Viņš apsveiks bērnus un rīkos ar viņiem riņķa dejas. Tāpat 24. decembrī Salavecis iedegs Ziemassvētku egli Maskavas namā.

Tostarp 24. un 25. decembrī Maskavas namā brīnumdaris ar citiem pasaku varoņiem piedalīsies Jaungada apsveikumos. Bērnus sagaida rotaļas, konkursi un citas izklaides. Uz tikšanos ar burvju pasaku tiek aicināti bērni no maznodrošinātām ģimenēm un bērnunamiem.

Игрушка Санта Клаус - Sputnik Latvija
Mediji: vācu pilsētā bērniem aizliedza rakstīt publiskas vēstules Salavecim

25. decembrī Salavecis dosies tālāk apkārt pasaulei apsveikt bērnus svētkos. Savukārt Jaungada priekšnesumi Maskavas namā Rīgā turpināsies līdz pat 29. decembrim.

Otrdien, 24. decembrī, Maskavas namā notiks Jaungada šovs ar Salaveča dalību no Veļikijustjugas. Trešdien, 25. decembrī priekšnesumi ar Salaveci no Veļikijustjugas notiks plkst. 12:00 un 15:00.

Pārējās dienās priekšnesumi notiks plkst. 11:00 (bērniem no 3 līdz 4 gadiem), plkst. 13:30 (bērniem no 5 līdz 7 gadiem), plkst. 16:00 (bērniem no 8 līdz 10 gadiem). Priekšnesumu biļetes var iegādāties portālā "Biļešu Serviss".

Atgādināsim, ka Salaveča ierašanās organizēšana ir viena no Maskavas nama svētku tradīcijām. Visa gada garumā Latvijā bērni ar nepacietību gaida brīnumdari.

Ziņu lente
0