"Nepieciešami liecinieki!" Babītes stacijas rajonā mašīna notrieca bērnu

CC0 / pxhere / Свет от фар автомобиля
Свет от фар автомобиля - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vīrietis vārdā Leonīds meklē avārijas lieciniekus, kura notikusi Babītes stacijas rajonā 3. oktobrī: vadītājs, kurš notrieca bērnu, aizbēga no nozieguma vietas.

RĪGA, 6. oktobris – Sputnik. Leonīds Facebook publicēja paziņojumus, kurā lūdz atsaukties visus, kuri kaut ko zina par avāriju, kas notika Babītes stacijas rajonā 3. oktobrī ap plkst. 19:00.

Vīrietis raksta, ka Babītes stacijas rajonā bērnu notriekusi mašīna, viņš ir guvis traumas un atrodas slimnīcā. Par avāriju viņš neko neatceras.

Vadītājs aizbēga no nozieguma vietas. Turpmākajā zēna liktenī viņš nekādā veidā nepiedalījās, nepalīdzēja, bērns tā arī palika gulēt uz ceļa, kamēr nejaušs garāmgājējs ieraudzījis viņu un izsaucis ātro palīdzību.

Tas, kurš izsauca bērnam ātro palīdzību, pašu CSNg neredzēja. Leonīds lūdz pārpublicēt viņa paziņojumus, lai atrastu avārijas lieciniekus.

"Labdien, ļaudis. Nepieciešama palīdzība!!! 03.10.2019, ap plkst. 19:00, Babītes stacijas rajonā mašīna notrieca bērnu!!! Bērns atrodas slimnīcā, pats par avāriju neko neatceras! Nepieciešami liecinieki. Cilvēks, kurš atrada viņu uz ceļa un izsauca ātro palīdzību, pašu avāriju nav redzējis. Padalieties ar ziņu, lūdzu. Vai arī liecinieki, rakstiet personīgi man!!! Liels paldies!!!" raksta vīrietis.

Ziņu lente
0