Burovs Ušakova vietā: jaunais Rīgas mērs atnāca uz "Nakts braucienu"

© Sputnik / Робертс ВицупсНочной заезд на улице Валдемара в Риге 30 сентября 2017 года
Ночной заезд на улице Валдемара в Риге 30 сентября 2017 года - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ikgadējā akcijā, kas tiek rīkota ar mērķi popularizēt braukšanu ar skrituļslidām, skeitbordiem un skrejriteņiem, sapulcējās vairāk nekā pieci tūkstoši cilvēku; sociālo tīklu lietotāji sāka publicēt fotogrāfijas no "Nakts brauciena".

RĪGA, 16. septembris – Sputnik. Rīgā aizritēja ikgadējais "Nakts brauciens", kurā šogad piedalījās vairāk nekā 5000 cilvēku, vēsta Mixnews.lv ar atsauci uz pasākuma rīkotājiem. Četrus kilometrus garā trase bija uz Krasta ielas starp Dienvidu un Salu tiltu.

Dalība ar elektriskiem pārvietošanās līdzekļiem un velosipēdiem bija aizliegta, dalībnieki varēja startēt uz skrituļslidām, longbordiem vai skrejriteņiem.

Kā parasti daudziem dalībniekiem bija radoša pieeja braucienam. Tika uzvilkti mugurā neparasti tērpi vai arī noformēti pārvietošanās līdzekļi, vēl jo vairāk tāpēc, ka tas ne vien paaugstina apkārtējo noskaņojumu un rada svētku izjūtu, bet arī sniedz iespēju laimēt kādu balvu.

Reģistrētajiem dalībniekiem tika paredzēts konkurss par labāko tērpu – "par noformējumu". Kā arī iespēja uzvarēt tādās nominācijā, kā: spilgtākais dalībnieks, orģinālākais dalībnieks, pievilcīgākais dalībnieks, stilīgākais dalībnieks, spilgtākais pāris.

"Nakts braucienā" paviesojās arī Rīgas mērs Oļegs Burovs. Viņš ar prieku pafotografējās ar dalībniekiem un sveica no skatuves visus pasākuma viesus.

Akcija "Nakts brauciens" tiek rīkota Rīgā ar mērķi iesaistīt galvaspilsētas iedzīvotājus un viesus pilsētas sporta dzīvē, kā arī lai popularizētu braukšanu ar skrituļslidām, skeitbordiem un skrejriteņiem.

2016. gadā "Nakts braucienā" piedalījās ap 8000 cilvēku, 2017. gadā – 4300 cilvēku, savukārt 2018. gadā – ap 5000 cilvēku.

Ziņu lente
0