"Mēs – Latvija, vienmēr palīdzēsim!": Pauls apsolīja grūtā brīdī palīdzēt Krutojam

© Sputnik / Андрей Александров / Pāriet pie mediju bankasРаймонд Паулс
Раймонд Паулс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Raimonds Pauls raidījumā laikā Krievijas televīzijā apsveica Igoru Krutoju jubilejā, pateicās viņam par palīdzību mazmeitai un izteicās par "Jauno vilni".

RĪGA, 9. septembris – Sputnik. Komponists un producents Raimonds Pauls apsveica savu draugu un kolēģi Igoru Krutoju jubilejā Andreja Malahova iknedēļas raidījuma "Sveiks, Andrej!" ēterā, vēsta Tvnet.lv.

Pauls pateica, ka ļoti ciena savu kolēģi un ļoti labi attiecas pret viņu.

"Man ir ļoti viegli apsveikt Igoru un pateikt viņam labus vārdus. Es ļoti cienu viņu kā mūziķi, pianistu un komponistu. Viņš ir sasniedzis ļoti daudz," pateica Raimonds Pauls.

Vērts atzīmēt, ka Krutojs ir Paula mazmeitas Monika Pedersones krusttēvs, viņa mācās ASV. Pēc maestro sacītā, krusttēvs ļoti gādīgi attiecas pret Moniku un visā viņai palīdz.

Маэстро Раймонд Паулс - Sputnik Latvija
Raimonds Pauls: Latvija man atņēmusi gandrīz miljonu eiro un grib vēl

Tāpat Pauls skāra "Jaunā viļņa" tēmu, kurš līdz 2014. gadam norisinājās Jūrmalā. Pēc komponista sacītā, "Jaunais vilnis" sasniedza savu augstāko punktu un bija jāsāk domāt par kaut kādiem citiem variantiem, tādēļ Krutojs visu izdarīja pareizi. Pauls norādīja, ka ar Igoru Krutoju viņam šajā sakarā nekad nav bijis skandālu.

"Ja tev būs grūti… Mēs – Latvija, vienmēr tev palīdzēsim!" norādīja viņš.

Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka Raimonds Pauls visu vasaru pavadīja Baltezerā, kur nodarbojās ar saimniecības lietām. No Latvijas viņš nekur nebija izbraucis. Nebija nedz vēlmes, nedz nepieciešamības. Taču Pauls paskaidroja, ka nav pieradis sēdēt rokas salicis.

Pēc komponista domām, kad cilvēkam ir māja, dārzs un teritorija, tad viņam tā ir jākopj un kaut kas ar to jādara. Tādu lietu arī atrada sev maestro. Turklāt Pauls uzskata, ka latviešiem saimnieciskums ir asinīs.

Laimas Vaikules festivālā Jūrmalā maestro neuzstājās, taču kādreiz viņš bija konkursa "Jaunais vilnis" seja. Un Pauls ir darījis gana daudz, lai "Jaunais vilnis", kura vietu pēcāk ieņēma "Rendez vous", paliek Jūrmalā uz ilgiem laikiem

Ziņu lente
0