No "Armija Rossii" līdz Latvijai: Rīgā tiks atvērts pirmais Black Star Wear veikals

© Sputnik / Aleksei Kudenko / Pāriet pie mediju bankasМинистр обороны РФ Сергей Шойгу (справа) и рэп-исполнитель Тимати на премьерном показе новой коллекции одежды в Национальном центре управления обороной на Фрунзенской набережной в Москве
Министр обороны РФ Сергей Шойгу (справа) и рэп-исполнитель Тимати на премьерном показе новой коллекции одежды в Национальном центре управления обороной на Фрунзенской набережной в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Septembrī Krievijas reperis Timati prezentēs savu otro zīmola apģērbu veikalu Eiropā.

RĪGA, 9. augusts – Sputnik. Krievijas repa izpildītāja Timati zīmols Black Star Wear atvērs pirmo veikalu Latvijā šī gada septembrī. Tas būs pirmais šīs franšīzes oficiālais veikals Latvijā.

Visām tirdzniecības vietām, kas līdz šim bijušas Latvijā, bija tikai multizīmola partneru vienošanās un nekāda sakara ar Black Star Wear tiem nebija, vēsta Db.lv ar atsauci uz stilīgā zīmola preses relīzi.

Oficiālais franšīzes pārstāvis ir SIA Black Star Wear, un no 2019. gada jūnija Latvijas Patentu birojā reģistrētas visi attiecīgie tirdzniecības zīmoli.

Veikala klāstā, kurš tiks atvērts 5. septembrī vienā no Rīgas tirdzniecības centriem, būs stilīgā street-wear formāta apģērba līnija aktīvam dzīves veidam, sporta apģērbs pieaugušajiem un bērniem, family look (viena stila apģērbs bērniem un viņu vecākiem), kā arī dažādi aksesuāri. Tāpat  sortimentā regulāri parādīsies Black Star zīmola skatuves mākslinieku kapsulu kolekcijas: Timati, Mot, Skudžs, Doni, Nazima un citi populāri izpildītāji.

Krievijas reperis Timati. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Viļņa atsakās rīkot Timati koncertu – viņa dziesmās pieminēts Putins

SIA Black Star Wear valdes locekle un Black Star Wear franšīzes vadītāja Baltijas valstīs Jūlija Poļeņņikova norādīja, ka zīmola veikals Rīgā būs otrais veikals Eiropā. Pirmais tika atvērts Tallinā 2018. gada novembrī un praktiski uzreiz iekļuva visa Black Star Wear tīkla trijniekā pārdošanas apjomu ziņā.

Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka Black Star Wear kopā ar veikalu tīklu "Armija Rossiji" izveidoja jaunu kolekciju "Melnā zvaigzne". Reperis pastāstīja, ka viņam tā esot ļoti svarīga kolekcija, kuru komanda gatavoja vairāk nekā pusgadu.

"Voentorg" norādīja, ka Black Star Wear un veikalu tīkls "Armija Rossiji" apvienoja kopīgas vērtības: "pārliecinātu līderību, patriotismu, uzmanību detaļās un pilnu pārliecību katrā sekojošā solī".

Pirmizrādes skates laikā, kura notika 2019. gada 27. maijā, Timati uzdāvināja jaku no jaunās kolekcijas aizsardzības ministram Sergejam Šoigu. Reperis stāstīja, ka ir pateicīgs ministrijai par to, ka tā atsaucās uz viņa paziņojumu par sadarbību.

Ziņu lente
0