"Ir bise un lāpsta": Latvijas magoņu lauku īpašnieki grasās aizsargāties

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasМаковое поле
Маковое поле - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas iedzīvotāji kļuvuši par biežiem viesiem magoņu laukos: īpašnieki grasās iekasēt maksu no fotosesiju cienītājiem, pretējā gadījumā – "saimniecei ir bise un lāpsta".

RĪGA, 29. jūnijs – Sputnik. Sociālajā tīklā Facebook, grupā "Slepenais pircējs", ir parādījusies sludinājuma fotogrāfija par naudas iekasēšanu par fotosesiju vienā no Latvijas magoņu laukiem, vēsta Mixnews.lv.

Magoņu lauka īpašnieks brīdina fotografēšanās cienītājus starp šiem sarkanajiem ziediem, ka par viņa lauku izmantošanu nāksies maksāt.

"Haļava ir beigusies. 10 eiro par 10 minūtēm. Cena nav runājama. Kase mājā ar sarkanu jumtu. Brīdinājums: saimniecei ir bise un lāpsta! Pēc laika būs arī upenes," teikts sludinājumā.

Tiesa, viss nav tik nopietni, kā sākumā vārētu likties. Jo draudīgajā paziņojumā ir emocijzīmes. Skaidrs, ka saimnieks jokoja, taču katrā jomā ir daļa joka. Acīmredzot, skaisto fotogrāfiju cienītāji patiešām jau krīt uz nerviem zemes īpašniekiem.

Sludinājuma fotogrāfijas publikācijas komentāros vēl kāda magoņu lauka saimniece uzrakstīja, ka magoņu fotosesiju cienītāji patiešām iecienījuši viņas zemes. Bet lieta nav fotogrāfijās, bet gan tajā, ka cilvēki uzvedas bezkaunīgi.

Pēc zemes īpašnieces sacītā, viņi izbradā laukus, un atstāj pēc sevis atkritumus un tukšas pudeles. Turklāt padzīt nelūgtos viesus nav iespējams. Atbildes kārtā uz lūgumu atstāt privātīpašumu "viesi" sāk uzvesties agresīvi un rupji lamāties.

Ziņu lente
0