Latvijas aizsardzības ministrs noliedz mīlas dēku ar kolēģi

© Sputnik / Mikhail Mordasov / Pāriet pie mediju bankasВлюбленные
Влюбленные - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mediji ceļ trauksmi: Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks lidinās mākoņos, iestādes darbs stāv. Vai tiešām visā vainojam mīlestība?

RĪGA, 23. jūnijs – Sputnik. Par to, ka politikas aizkulises klīst baumas par aizsardzības ministra Arta Pabrika un viņa biroja vadītāju Neldu Otvari mīlas dēku, raksta Press.lv, atsaucoties uz latviešu Nra.lv.

Turklāt izskan domas, it kā pašā aizsardzības iestādē darbinieki sūdzas par to, ka priekšnieks lidinās mākoņos, un romantiskās auras dēļ, kura ieskāvusi jebkurai valstij tik svarīgu ministriju, cieš darbs.

Супружеская пара - Sputnik Latvija
Mīlas epidēmija vai aprēķins: arvien vairāk Latvijas pensionāru precas

Par to, ka Otvare vadīs Aizsardzības ministrijas vadītāja biroju, kļuva zinām šī gada janvārī, kad tika apstiprināts Ministru Kabineta sastāvs. Iepriekš 27 gadus vecā Otvare ieņēma partijas "Attīstībai/Par!" biroja vadītājas amatu.

Ja romantika Aizsardzības ministrijas sienās tomēr notiek, tad 54 gadus vecajam Pabrikam ir par ko aizdomāties, jo viņš ir precējies un viņam ir divi bērni – meita Alvīne Dārta un dēls Hauke Namejs. Savas jūtas pret kolēģi Pabriks ir spiests slēpt no sievas – Undīnes. Un, kā raksta žurnālisti, acīmredzot, tādēļ pārdzīvo vēl vairāk.

Turklāt tāpēc, ka Pabriks ir precējies jau otro reizi. No pirmās laulības ministram palikusi pieaugusi meita Dita.

Žurnālisti tomēr nolēma pārbaudīt, vai Latvijas Aizsardzības ministrijas vadītājs tomēr grasās precēties trešo reizi, un piezvanīja viņam ar jautājumu par to, cik ilgi ilgst viņa romantiskās attiecības ar biroja vadītāju.

"Pilnmēness muļķības," īsi un skaidri atbildēja aizsardzības ministrs, liekot saprast, ka pirmo reizi dzird šādas nejēdzības.

Ar Pabrika palīdzi žurnālistiem nav izdevies sazināties. Viņa necēla klausuli. Interesanti, ka Pabriks un Otvare tobrīd kopā bija komandējumā Tartu.

Otvarei ir profils sociālajā tīklā Instagram. Meitenei nemaz nav tik daudz sekotāju – 463. Atliek vien minēt, vai starp tiem ir Pabriks, jo Otvares profils ir privāts.

Ziņu lente
0