Recidīvists krūšturī: Rīgā noķerts agresīvs apakšveļas zadzējs

© CC BY-SA 3.0 DE / AJ BatacБюстгальтеры
Бюстгальтеры - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Nežēlīgs zaglis pastrādāja smagu uzbrukumu apakšveļas veikalam: vīrietis piekāva pārdevēju un centās nozagt preci, kuru zādzības gaitā uzvilka sev virsū.

RĪGA, 22. jūnijs – Sputnik. Trešdien, 19. jūnijā, gaišā dienas vidū Rīgas centrā notika nežēlīgs uzbrukums apakšveļas veikalam. Saskaņā ar policijas datiem, veikalā ienāca vīrietis, nedaudz pastaigāja gar plauktiem, un pēc tam negaidīti metās virsū pārdevējai, kura tobrīd atradās veikalā absolūti viena.

"Pircējs" sāka nežēlīgi piekaut sievieti, sitot viņai pa seju līdz brīdim, kamēr viņa nenokrita. Tas neapturēja nelieti: viņš turpināja spārdīt uz grīdas nokritušo sievieti ar kājām un pat centās viņu nožņaugt.

Pēc tam agresīvais vīrietis sāka bāzt savā somā datoru, pārdevējas maku, kā arī preces no plaukta – sieviešu veļu. Tā kā soma bija jau gandrīz pilna, viņš nolēma uzvilkt sieviešu veļu tieši uz sevis.

Pēc tam ļaunprātis centās pamest veikalu, taču tajā brīdī ienāca pircējs, kurš, ieraugot asiņojošu sievieti grīdas, uzreiz saprata, ka te ir noticis noziegums. Cietusī sieviete apstiprināja, ka viņai uzbruka vīrietis, kurš tikko izgāja no veikala, un palūdza izsaukt policiju.

Jāatzīmē, ka tobrīd uz notikuma vietu jau tika izsaukta apsardzes firma: uzbrukuma laikā pārdevēja pamanījās nospiest trauksmes pogu. Tāpēc pavisam drīz nozieguma vietā ieradās apsardzes firmas darbinieki. Notikuma vietā ieradās arī ātrās palīdzības darbinieki, kuri nogādāji nopietni cietušo sievieti slimnīcā.

Tikmēr apsargi un tiem pievienojušies policijas darbinieki ķērās klāt uzbrucēja meklēšanai un pamanīja aizdomīgo pilsoni Vārnu ielā. Ieraugot likumsargus, ļaunprātis centās aizbēgt, taču neveiksmīgi – pakaļdzīšanās laikā viņš nokrita un izsita sev vairākus priekšējos zobus. Tāpēc vīrietim tika sniegta medicīniskā palīdzība pirms ievietošanas izolatorā.

Policijā tika noskaidrots, ka aizturētais jau ir vairākas reizes sodīts par dažādiem noziegumiem un lielāko daļu savas dzīves pavadījis cietumā. Brīvībā viņš izgājis vien šī gada februārī.

Tagad attiecībā pret viņu iesākts kriminālprocess par zādzību, un viņam draud kārtējai cietumsods (brīvības atņemšana līdz 5 gadiem).

Ziņu lente
0