Latvijas Valsts ceļi brīdina: Latvijā sākusies sastrēgumu sezona

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasДефекты дорожного покрытия
Дефекты дорожного покрытия - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Autovadītājus Latvijā brīdina par valsts autoceļu remonta darbu sākumu: ātruma ierobežojumi jau stājušies spēkā uz Vidzemes šosejas.

RĪGA, 7. aprīlis — Sputnik. Latvijas Valsts ceļi informēja autovadītājus par valsts autoceļu remonta darbu sākumu, vēstīja Mixnews.lv.

Autovadītāji brīdināti par to, ka vietām jau ieviesti ātruma ierobežojumi. Piemēram, patlaban norit Vidzemes šosejas pārbūve iecirknī no Garkalnes līdz Sēnītei. Šajā posmā ieviesti ātruma ierobežojumi līdz 70 km/h. Turklāt uz Vidzemes šosejas Vaivē, 85,6. kilometrā turpinās Kaķupītes krasta nostiprināšana. Satiksmi šajā posmā regulē luksofors.

​Tāpat Latgalē uz Daugavpils apvedceļa iecirknī no Kalkūnas līdz Sventei (0,06-8,30. kilometrs) tiek labots segums. Remonta zonā uzstādīti četri luksofori. Nepieciešama pusstunda, lai šķērsotu šo iecirkni.

Ямы и рытвины на разбитом дорожном покрытии - Sputnik Latvija
Rīgā nepaspēj lāpīt bedres uz ceļiem

Pa ceļam no Gulbenes uz Krievijas robežas pusi iecirknī no Gulbenes līdz Kazupei (2,14-12,68. km) kustību vienā iecirknī regulē luksofors. Arī šeit nepieciešama gandrīz pusstuda, lai šķērsotu šo zonu.

Uz šosejas A13 sācies tilta remonts 88,3. kilometrā, piebraucot pie tilta, ieviests ātruma ierobežojums līdz 70 un 50 km/h.

Kurzemē uz šosejas Talsi-Stende-Kuldīga sācies ceļa pārvada remonts pāri Ventspils šosejai. Ātruma ierobežojums – 50 km/h.

Ierobežojumi noteikti arī uz vairākiem zemesceļiem. Pārsvarā tie paredzēti transportam, kura svars pārsniedz 10 tonnas.

Ziņu lente
0