Sinoptiķi: sniegs ātri izkusīs - nedēļas beigās līdz + 12 grādiem

© Sputnik / Sergey MelkonovУборка снега в Риге
Уборка снега в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tuvākajā laikā kļūs nedaudz siltāks, taču nokrišņi nebeigsies: slapjš sniegs, lietus ar sniegu turpināsies līdz ar temperatūras paaugstināšanos.

RĪGA, 12. marts — Sputnik. Sniegputenis, kas otrdien no rīta pārklāja Latvijas centrālo daļu, turpināsies līdz dienas vidum, un sniega segas biezums palielināsies par sešiem centimetriem, brīdina sinoptiķi.

Redzamība pasliktinājās līdz 200 metriem, bet ceļi kļuva slideni. Sniega vētras dēļ galvaspilsētas ielās otrdienas rītā tika palēnināta transporta kustība. Šobrīd Rīgas ielās darbojas visa sniega tīrīšanas tehnika.

Iespējams, ka snigšana turpināsies naktī un trešdienas rītā, bet sniega segas biezums palielināsies vēl par 3-6 centimetriem.

​Autovadītājiem jārēķinās ar to, ka iecerētajam maršrutam būs nepieciešams vairāk laika. No rīta galvaspilsētā tika apturēta 10. maršruta tramvaju kustība, kas jau ir atjaunota, ziņo uzņēmums "Rīgas Satiksme".

​Otrdien gaisa temperatūra būs -1 … +2 grādi. Tuvākajās dienās sniegs Rīgā izkusīs, bet reizēm būs lietus un slapjš sniegs, vēsta sinoptiķis Jānis Trallis. Pēc viņa prognozes, nedēļas beigās temperatūra Latvijā pacelsies līdz + 10 vai pat +12 grādiem.

Ziņu lente
0