airBaltic uzsāks lidojumus uz Ļvovu

© Sputnik / Павел Паламарчук / Pāriet pie mediju bankasĻvovas panorāma. Foto no arhīva
Ļvovas panorāma. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas aviokompānija jau veic lidojumus uz Kijevu un Odesu.

RĪGA, 2. novembris – Sputnik. Latvijas nacionālais aviopārvadātājs no 2019. gada 1. aprīļa uzsāks tiešos lidojumus maršrutā starp Rīgu un Ļvovu, vēsta aviokompānija.

"airBaltic paziņo par jauniem lidojumiem no Rīgas uz Ļvovu! Sākot ar 1. aprīli, veiksim tiešos lidojumus uz Ukrainas kultūras galvaspilsētu," - teikts airBaltic paziņojumā Twitter.​

Ļvova kļūs jau par trešo airBaltic galamērķi Ukrainā pēc Kijevas un Odesas.

"Ieviešot jaunus lidojumus no Rīgas uz Ļvovu, mēs turpinām papildināt "airBaltic" vasaras maršrutu karti un piedāvāt plašākas ceļošanas iespējas mūsu pasažieriem. Ļvova ir viens no Ukrainas svarīgākajiem ekonomikas un kultūras centriem, kas atrodas pie gleznainajiem austrumu Karpatiem," - paziņoja airBaltic izpilddirektors Martins Gauss

airBaltic izpildīs lidojumus no Rīgas uz Ļvovu četras reizes nedēļā ar lidmašīnu Bombardier Q400 NextGen, lidojuma laiks sastādīs 1 stundu un 50 minūtes. Biļetes cena vienā virzienā – no 69 eiro.

Iepriekš kompānija paziņoja, ka no 31. marta uzsāks lidojumus uz Štutgarti, arī četras reizes nedēļā. Tāpat no nākamā gada jūnija airBaltic sāks izpildīt tiešos reisus no Tallinas uz Malagu, Amsterdamu un Kopenhāgenu.

Ziņu lente
0