Pusaudzis nozaga šokolādes batoniņus un cigaretes un aizmiga netālu no nozieguma vietas

CC0 / pixabay / Šokolāde
Šokolāde - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunietis izsita veikala logu, paņēma cigaretes un šokolādes batoniņus, tad aizmidzis uz soliņa netālu no nozieguma vietas.

RĪGA, 19. oktobris — Sputnik. 11. oktobrī plkst. 5.39 no rīta Rīgas pašvaldības policijas Latgales priekšpilsētas pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par jaunekli, kurš izsitis stiklu un ielauzis kādā no vietējiem pārtikas veikaliem Pļavniekos.

Uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā policijas patruļa. Pie izsistā loga policijas darbinieki atrada cigarešu paciņas un šokolādes batoniņus.

Pašvaldības policijas darbinieki apsekoja apkārtni un parkā blakus veikalam pamanīja aprakstam atbilstošu jaunekli, kurš gulēja uz soliņa. Zem galvas viņš bija palicis šokolādes Tupla kastīti, bet blakus viņam bija nolikta tās pašas markas cigarešu paciņa, kādas bija izmētātas pie veikala.

Jaunais cilvēks nevarēja atbildēt uz kārtības sargu jautājumiem, no kurienes nāca šokolāde un cigaretes. Izrādījās, ka jaunietim ir tikai 16 gadi. Policisti sazinājās ar viņa māti un paziņoja par notikušo.

Aizdomās turētais tika nogādāts notikuma vietā, kur tika nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Ziņu lente
0