Latvijas iedzīvotāji aktīvi piedalās konkursā "Krievijas līderi"

© Sputnik / Илья ПиталевKonkurss "Krievijas līderi"
Konkurss Krievijas līderi - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konkursā "Krievijas līderi" pirmo reizi dāvāta iespēja izmēģināt spēkus arī speciālistiem no citām valstīm

RĪGA, 19. oktobris - Sputnik. Latvija ir viens no līderiem ārvalstu valstu vidū pēc konkursā "Krievijas līderi" iesniegtajiem pieteikumiem, vēsta RIA Novosti.

Nedēļas laikā kopš konkursa sākuma pieteikumus nosūtījuši jau vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku no Krievijas un 46 ārvalstu valstīm. Pēc iesniegto pieteikumu skaita tuvējo ārzemju valstu vidū līderi ir Baltkrievija, Kazahstāna, Latvija, Uzbekistāna un Ukraina. Pēc reģistrācijas no tālās ārzemēm ‒ Vācija, Izraēla, Kanāda, ASV un Bulgārija.

Eiropas Parlamenta deputāts Miroslavs Mitrofanovs - Sputnik Latvija
Mitrofanovs: Ārlietu ministrijas pārskats par nepilsoņiem tā ir genocīda uzslavēšana

Ārvalstu speciālistu piedalīšanos iespēja ir konkursa "Krievijas līderi" jaunievedums.

"Šogad pirmo reizi parādījās iespēja pieteikties konkursam "Krievijas līderi" ne tikai Krievijas, bet arī jebkuras valsts pilsoņiem, kuri labi prot krievu valodu un vēlas atnest labumu Krievijai," ‒ paskaidroja Aleksejs Komisārovs, projekta "Krievijas līderi" vadītājs.

Piedalīties konkursā aicināti jebkuras valsts krievvalodīgie pilsoņi, ja tie atbilst vispārējām vecuma un vadības stāža prasībām. Kandidatam jābūt ne vecākam par 55 gadiem, viņam jābūt darba pieredzei vadošā amatā ne mazāk kā pieci gadi. Dalībniekiem līdz 35 gadu vecumam ir atviegloti nosacījumi: pietiek ar divu gadu darba pieredzi vadošā amatā. Reģistrēšanas laikā ārvalstu dalībniekiem jāapstiprina gatavība strādāt Krievijā vai tās pārstāvniecībās ārvalstīs. Reģistrācija turpināsies līdz 24. oktobrim, ieskaitot.

Ziņu lente
0