Šosestdien Rīgā notiks "Nakts brauciens" pa Brīvības ielu

© Sputnik / Робертс ВицупсNakts brauciens Valdemāra ielā, 2017. gada 30. septembrī
Nakts brauciens Valdemāra ielā, 2017. gada 30. septembrī - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tradicionālā "Nakts brauciena" dalībnieki lūgti ģērbties spilgtos tērpos, izmantot atstarotājus un neaizmirst ķiveres.

RĪGA, 28. septembris — Sputnik. Rīt, 29. septembrī notiks nu jau par tradīciju kļuvušais rudens "Nakts brauciens", vēsta Rīgas domes vietne.

Trases maršruts: Brīvības bulvāris (no Esplanādes) — Brīvības un Pērnavas ielu krustojums un atpakaļ uz Esplanādi. Maršruts ir 5 km garš. Laika un ātruma kontroles nebūs — tā pasākuma organizatori uzsver, ka ielu brauciens ir visiem draudzīgs pasākums.

Mūsu Grīnvalde: viduslaiku festivāls Baltkrievijā - Sputnik Latvija
Foto
"Mūsu Grīnvalde": viduslaiku festivāls Baltkrievijā

Nakts brauciens ir bezmaksas pasākums visiem. Piereģistrēties tiešsaistē iespējams līdz 29. septembrim pl. 10:00 vietnē www.naktsbrauciens.lv vai brauciena dienā no 17:00 līdz 22:00 speciālā centrā Esplanādē. Turpat tiks izsniegti numuri, taču to iespējams saņemt arī iepriekš — 28. septembrī no 12:00 līdz 20:00 veikalā Sportland tirdzniecības centrā Domina Shopping.

Braucienā var piedalīties skrituļslidu, skrituļdēļu un skrejriteņu mīļotāji. Drošības apsvērumu dēļ organizatori aicināja dalībniekus izmantot ķiveres, ceļu un elkoņu aizsargus, kā arī atgādināja, ka brauciena dalībniekiem vecumā līdz 18 gadiem ķiveres ir obligātas. Tie, kam nav sava braucamā vai aizsarglīdzekļu, var tos iznomāt Brīvības bulvārī iepretim Esplanādei no pl. 19:00.

Pasākuma organizatori aicina dalībniekus ģērbties spilgti un apģērba elementos izmantot atstarotājus: tādējādi brauciens būs ne tikai pamanāms, bet arī drošāks. Turklāt par interesantāko tērpu tiks pasniegtas balvas.

Brauciena noteikumi un maršruta shēma publicēta vietnē www.naktsbrauciens.lv.    

Ziņu lente
0