Uz laiku slēgta Maxima Ķengaragā – tajā ietriecies trolejbuss

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Avārijas rezultātā bojāta siena un iekaramie griesti veikalā.

RĪGA, 2. septembris — Sputnik. Veikals Maxima Rīgā, Višķu ielā 14, cietis neparasta ceļu satiksmes negadījuma rezultātā — 31. augusta vakarā Ķengaragā sadūrušies divi trolejbusi, un viens no tiem ietriecies veikalā, vēsta LTV.

Cietis tikai šī trolejbusa vadītājs. Cilvēki no ēkas operatīvi evakuēti.

​Pēc avārijas Rīgas Būvvaldes speciālisti pārbaudīja ēkas konstrukcijas un deva atļauju bojājumu identifikācijai un novēršanai. Veikals uz nenoteiktu laiku slēgts.

Avārijas rezultātā bojāta siena un iekaramie griesti veikalā, informēja uzņēmuma Maxima Latvija pārstāve Liene Dupate-Ugule. Viņa norādīja, ka bojājumu apjoma noteikšanas un konstrukciju nostiprināšanas darbi jau sākti, un pirmdien ieradīsies Rīgas Būvvaldes inspektori, kā arī Būvniecības valsts kontroles biroja pārstāvji. Viņi apsekos veikalu un sniegs ieteikumus tālākajiem darbiem.

​Par precīzu datumu, kad atkal atvērsim veikalu, tiks ziņots www.maxima.lv, apsolīja Dupate-Ugule. Veikala darbiniekiem piespiedu dīkstāve nedraud — viņiem atradīs darbu citos tīkla veikalos.

Pašvaldības transporta uzņēmuma "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis paziņoja, ka CSN ir neparasts, tāpēc būs nepieciešama izmeklēšana.    

Ziņu lente
0